Posted by: JanChris | 11/10/2014

Anders Langballe: Jeg har aldrig oplevet ministre skidtsnakke så meget om regeringstoppen, som de gør i SR-regeringen

Jeg havde tilfældigvis optaget lidt fra TV2 News’ morgenflade i går, og det var artige sager, politisk redaktør Anders Langballe kunne fortælle om SR-regeringens indre liv: Han har aldrig i dén grad oplevet ministre tale så dårligt om deres egen regeringstop, læs statsminister, som det er tilfældet i den nuværende regering. Hør selv ved at klikke her. Langballe taler også om den tro væbner og superloyale, Nicolai Wammen, der altid har været på Thornings side. I den forbindelse spiller Langballes hukommelse ham dog et puds, for den selvsamme Wammen blev før valget af statsministeren og hendes støtter anset for at være det stik modsatte, nemlig illoyal: 

(…) Det er den altovervejende vurdering i partiet, at Nicolai Wammen var blevet ny formand, hvis Thorning havde tabt til Løkke. Men Wammen forsøgte lige lovlig aktivt at sikre støtte til sit kandidatur, mener flere af Thornings støtter, der betragter hans optræden før valget som decideret illoyal.

(…) Under alle omstændigheder er Wammens positionering umiddelbart før valget hovedforklaringen på, at han endte med en sekundær ministerpost. Europaministeriet er et dårligt udgangspunkt for at markere sig, og da Wammen heller ikke er typen med knivskarpe oneliners, har han mistet terræn.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: