Posted by: JanChris | 07/11/2014

Mediedarling og venstrefløjsidol, Mette Frederiksen, udsætter embedsmænd for personangreb og kan eksplodere af raseri

Som bekendt kom det i går frem, at 80-100 medarbejdere i Justitsministeriet samme dag havde afholdt krisemøde med deltagelse af en repræsentant fra fagforeningen, Djøf, på baggrund af det dårlige arbejdsklima, der har hersket i ministeriet, siden Mette Frederiksen afløste Karen Hækkerup som minister på området for fire uger siden. Den socialdemokratiske kronprinsesse skal angiveligt allerede have overfuset flere embedsmænd i sin korte tid i jobbet. Angiveligt har man aldrig oplevet noget lignende.Til det er der at sige, at det vist hører til sjældenhederne, at ministre gør sig så upopulære og er så frygtede af medarbejderne efter så få uger i jobbet.

Det viser sig så, at de samme tilstande herskede i Beskæftigelsesministeriet i de tre år, Mette Frederiksen var minister på det område. En række embedsmænd fortæller, at hun kunne eksplodere af vrede og komme med grove personangreb mod visse medarbejdere. Hendes opførsel havde til følge, at man i ministeriet direkte måtte afskærme lavere-rangerede medarbejdere mod hende. I hendes tid i jobbet blev andelen af ansatte i ministeriet, der måtte lade sig sygemelde p.g.a. psykiske påvirkninger på arbejdspladsen fordoblet fra 6-12 %.

Uha, uha, det havde man slet ikke troet. Hvad kommer det mon til at betyde for Mette Frederiksens status som én af mediernes absolutte yndlingspolitikere – hun er vel i top-1 efter Margrethe Vestagers exit – og venstrefløjsidol/-ikon?

P.S: Det hører med til historien, at Mette Frederiksen inden for relativ kort tid både har mistet sin mor og er blevet skilt. Derudover menes Helle Thorning-Schmidt og Bjarne Corydon bevidst at have pålagt hende en meget stor arbejdsbyrde, herunder ansvaret for flere store og upopulære reformer, for på den måde at sørge for, hun ikke har tid og kræfter til at køre sig selv i stilling som kommende formand. Hvis hun samtidig i processen blev en lille smule upopulær i vælgerbefolkningen, var det heller ikke at foragte, set fra deres synsvinkel.

P.P.S: Lars Løkke lyder i sammenligning med Mette Frederiksen som en ren engel…


Kommentarer

  1. Jeg husker skrigeskinke var sommergæst, tror jeg, hos kommunisten Poul Friis på DDR. Det fremgik at hun er særdeles gode venner med Mogens Lykktoft. Jeg kan ikke lige finde et link, har prøvet.

    • Det er rigtigt. Lykketoft er hendes mentor: http://kortlink.dk/f82n Han ville også have hende til at stille op som formandskandidat helt tilbage i 2005, et valg, hun i givet fald ville have vundet meget stort.

  2. Bertel Haarder blev i sin beskyldt for hysterisk ledelse. Hvad der er om snakken ved jeg ikke. Men det kunne være interessant at sammenligne dækningen i MSM for at se om den sædvanlige skævvridning også findes her.

    • Det gør den i dén grad. Der var ikke mange, der forsvarede Haarder, Løkke m.fl. med heftigt temperament, mens en række medier, herunder især Ekstra Bladet, og andre MF’ere nu står i kø for at forsvare Mette Frederiksen, især med argumentet om, at hun jo bare bliver kritiseret, fordi hun er kvinde…


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: