Posted by: JanChris | 29/11/2015

Radio 24/7-medarbejder Jarl Cordua: Alle journalister her på kanalen er røde og fører kampagne for udlændingelempelser

Da Radio 24/7 for fire år siden gik i luften, var der mange, der håbede på, at kanalen ville blive et alternativ til det meget venstreorienterede P1. Sådan er det ikke helt gået, og det kan vel ikke overraske nogen, når nu f.eks. den administrerende direktør har en fortid som kommunist og ledende DR-medarbejder. Uanset hvad er det en kritik, Ramskov og co. rutinemæssigt vil afvise, men hvad så, hvis det er én af kanalens egne medarbejdere, der fremfører den?

Ifølge en Facebook-kommentar fra Jarl Cordua, vært på programmet, Cordua & Steno, og erklæret Venstre-mand, er han nemlig en enlig røst sammen med Morten Messerschmidt, som man kan sige ligger til højre for midten. Cordua har også skrevet i en anden kommentar sammesteds, at Man skal ikke være længe på Facebook for at konstatere, at mange journalister privat liker opdateringer, som ønsker lempelser i udlændingepolitikken. DR, TV2 og 24syv er alle biased. Tre aviser fører decideret kampagne for lempelser i udlændingepolitikken. 

Ifølge tidsangivelsen på de screenshots, jeg tog af kommentarerne, blev de skrevet af Cordua den 13. september i år på hans Facebook-side. De er fremkommet i den samme tråd, men skal ikke læses i direkte forlængelse af hinanden. Læs dem ved at klikke her.

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: