Posted by: JanChris | 07/04/2016

Alternativets nye håb var ikke 19-, men 22 år gammel, da han indtelefonerede en bombetrussel mod Aarhus Universitet

I dag har Alternativet som bekendt fundet et smuthul, så opstillingen af den supersympatiske kvasi-islamist, Mohammad Sabah Ahmad, som én af partiets folketingskandidater i Østjyllands Storkreds indtil videre er stillet i bero, men han har stadig til hensigt at kandidere, og det kan absolut ikke udelukkes, at han endnu engang vil få held med sit forehavende.

Ahmad, der for nogle uger siden under en debat på TV2 udtalte, at tv-stationen havde et lige så stort problem som de imamer, der var blevet udstillet i al deres hykleri og tvetungethed i TV2’s udsendelsesrække, kunne ved samme lejlighed fortælle, at vores frihedsrettigheder er virkelig under pres, og det skyldes Pias Folkeparti.

Med det afklaret hæftede jeg mig i går ved Ahmads udtalelse om, at han godt nok er blevet dømt for at have indtelefoneret en bombetrussel mod Aarhus Universitet for at slippe for en eksamen, men at det skete for 6 år siden, da han kun var 19 år gammel og dermed stadig teenager:

Som teenager fik jeg plettet min straffeattest, da jeg sammen med tre venner – for at undgå en eksamen – indtelefonerede en bombetrussel. Jeg var 19 år, tankeløs, umoden og hensynsløs, og jeg ville gøre det om hundrede gange, hvis jeg kunne. 

Man må håbe for Alternativet, at Ahmad, hvis han bliver valgt til Folketinget, ikke får noget med tal at gøre og f.eks. udnævnes til partiets nye finans- eller skatteordfører, for flere steder på nettet og Facebook fremgår det, at episoden fandt sted i december 2012, altså for godt 3 1/4 år siden, og at Ahmad dengang var 22 og ikke 19 år gammel. Der findes yderligere dokumentation her, hvoraf det fremgår, at han, som årgang 1990, først begyndte at studere på Aarhus Universitet i 2011. Han blev i øvrigt både ved byretten og Vestre Landsret idømt 30 dages betinget fængsel.

Havde Ahmad virkelig troet, at han ville slippe afsted med den historie? Man må dog lade ham, at det indtil videre er gået rimelig godt, for Ritzau tog den uden videre for gode varer og videreformidlede den til en lang række andre medier, der ligeledes ikke har undersøgt sagen nærmere. Hvis man var konspirationsteoretisk anlagt, kunne man næsten få den tanke, at medierne vender det blinde øje til, fordi der er tale om en dårlig sag, der involverer kæledæggerne fra Alternativet, men sådan forholder det sig selvsagt ikke i virkelighedens verden…


Kommentarer

 1. Godt gået, Jan Christensen! Din artikel har nu fået Mohammad Sabah Ahmad til at trække sig endegyldigt, selvom Ekstra Bladet selvfølgelig ikke nævner din artikel.

  “Den 25-årige Mohammad Sabah Ahmad vil ikke stille op, når Alternativet i Østjylland senere på foråret skal finde kandidater til næste Folketingsvalg. Det sker ifølge ham selv, fordi han har givet urigtige oplysninger til partiet og pressen.

  – Jeg tog fejl, fordi jeg skrev, at jeg var 19 år, da jeg indtelefonerede bombetruslen. Det passer ikke, og jeg tror, at jeg nu vil blive udlagt til at have løjet, skriver Mohammad Sabah Ahmad på Facebook.

  I stedet var Mohammad Sabah Ahmad angiveligt 22 år, da han og to andre indtelefonerede en bombetrussel for at slippe for en eksamen.

  – Faktum er så også, at jeg – uden, at det var min hensigt – har vildledt Alternativets medlemmer i Østjyllands Storkreds, Alternativet og alle jer andre. Og det har jeg det langt værre med end, hvordan det her vil blive udlagt af alle mulige, fordi jeg aldrig har ønsket at skade Alternativet.

  – Så det tager jeg nu konsekvensen af og trækker mig fra at ville stille op som folketingskandidat for Alternativet.”

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/omstridt-alternativet-kandidat-giver-op-jeg-har-vildledt/6027485

 2. Jeg er vant til ikke at blive nævnt som kilde. Mere væsentligt er, det hvor ufattelig tilbageholdende danske medier har været i denne sag. De har simpelthen bare skrevet af efter Ritzau og taget mandens forklaringer for gode varer uden at gå dem efter i sømmene. Selv i dag kan man læse overskrifter á la: “Trods bombetrussel er Ahmad velkommen hos Alternativet” og ikke f.eks. “Kontroversiel muslim løj om bombetrussel for at narre Alternativet til at opstille ham som folketingskandidat”. Når man ser på, hvordan Dansk Folkeparti til sammenligning bliver behandlet af medierne, skriger det til himlen.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: