Posted by: JanChris | 28/04/2015

Bertel Haarder: “Det største bedrag fra regeringens side”, løgnen om de kommunale budgetter – nu på video

For 11 dage siden skrev jeg en artikel om det himmelråbende hykleri, Helle Thorning-Schmidt excellerer i, når hun, anslået mere end 100 gange, har klandret VK-regeringen og især Venstre for det kommunale overforbrug i 00’erne, samtidig med, at hun, dengang det stod på, selv ville lade kommunerne bruge endnu flere penge og endda talte om uhyggelige sparekataloger, der bl.a. ville føre til, at forældre skulle have deres egne bleer med i vuggestuerne!

I samme forbindelse linkede jeg til et lydklip fra en duel mellem Thorning og Fogh på DR1 under valgkampen i 2007. Klippet stammede fra en dvd, jeg havde liggende i en kasse, men det viser sig nu, at debatten faktisk er ganske frit og gratis tilgængelig på DR Bonanza. Se den her (fra 4.48 min.) Husk endelig at lytte til dette klip umiddelbart bagefter. Det er kosteligt.

I lørdags havde Bertel Haarder i øvrigt et indlæg i Jyllands-Posten om samme emne under titlen: Det største bedrag fra regeringens side. Haarder beskrev, hvordan han som indenrigs- og sundhedsminister var med til at forhandle den nye budgetlov, der først blev endelig vedtaget efter 2011-valget, på plads og i den anledning måtte kæmpe en brav kamp mod især Socialdemokraterne for at få indført sanktioner over for de kommuner, der ikke overholdt deres budgetter. På den baggrund har Haarder det, ligesom undertegnede, lidt svært med den socialdemokratiske retorik efter valget.

Haarder har også skrevet en opdatering om sagen på sin Facebook-side, hvor han desuden linkede til mit lydklip. Hans følgere er forargede, men heldigvis for Socialdemokraterne kunne medierne ikke være mere ligeglade. Løgn og hykleri er ikke noget, de interesserer sig for. Det er vel i virkeligheden det allermest sørgelige ved hele miséren: At kun de allerfærreste bliver forargede over den slags.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: