Posted by: JanChris | 28/11/2009

Uffe Ellemann trækker stadig i trådene i Venstre

Lad det være sagt med det samme: Jeg foretrækker stadig Lars Løkke Rasmussen som statsminister frem for hans forgænger. Ikke desto mindre er Løkke, for nu at bruge en halvbøvet og allerede fortærsket vending, ikke lykken for Danmark, heller ikke med Lykke (Friis).

Jeg er overbevist om, at Løkke inderst inde langt hellere ville have De Radikale som sit faste støtteparti end Dansk Folkeparti, men da Vestager og co.’s vælgertilslutning ikke ligefrem giver grund til jubeloptimisme på det lille partis vegne, vil den drøm aldrig blive til virkelighed, og derfor skal Løkke nok vide at holde sig gode venner med DF. Det hindrer ham dog ikke i at udnævne ministre, der mildt sagt ikke er DF’s kop the – og ikke nok med det: Løkke valg af ministre tyder på, at han er meget inspireret af ingen andre end vores allesammens Uffe Ellemann-Jensen, manden, der i 80’erne bekæmpede kommunismen og i det nuværende årti i hvert fald indirekte har kæmpet for islamismen. Lad det aldrig blive glemt, at Ellemann under Muhammed-krisen gik så langt som at kræve Jyllands-Postens chefredaktør, Carsten Juste, fyret, fordi han havde ladet sine avis offentliggøre nogle uskyldige tegninger af en vis muslimsk profet.

Ellemanns skamfulde opførsel har imidlertid ikke mindsket hans indflydelse i Venstre og hos den nye statsminister. Det kan med en til sikkerhed grænsende sandsynlighed fastslåes, at Karen Ellemann ikke var blevet udnævnt til indenrigs- og socialminister efter kun halvandet år i Folketinget, hvis ikke hun havde været datter af den tidligere Venstre-formand. På samme måde er det værd at bemærke, at den nyudnævnte klima- og energiminister, Lykke Friis, regnes for Uffe Ellemanns protegé. Samme dag, hun fik plads i VK-regeringen, blev Friis af Søren Pind på TV2 News betegnet som Uffes barn og Uffes pige og mentoren udtalte selv, at han regnede med, Friis en dag ville blive udenrigsminister.

Den EU-begejstrede, grænsende til det fanatiske, Lykke Friis, og islamapologeten, Karen Ellemann, udgør altså to af de tre nye ministre, Lars Løkke indtil videre har udnævnt. Ja, Løkke har i sandhed gjort meget for at styrke samarbejdet med DF. Desværre må man endnu engang konstatere, at den nye statsminister på det værdipolitiske område ligeså godt kunne repræsentere et centrum-venstre-parti. I Løkkes univers hænger tingene sådan sammen, at han har en flink tyrkisk nabo, og da den tyrkiske indehaver af det lokale pizzeria også er en flink fyr, er der vel ikke mere at snakke om. Tyrkerne, ergo muslimerne, er de facto flinke, hårdtarbejdende mennesker, og desuden interesserer Løkke sig meget mere for skoler, plejehjem og hospitaler. Hvor betryggende at have sådan en mand som statsminister…


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: