Posted by: JanChris | 06/12/2008

Søren Krarup: Morten Østergaard jubler over udslettelsen af det danske demokrati

I tirsdags havde Søren Krarup indlægget, Danmarks udlændingelov ligger i ruiner takket være EU, i Information. Krarup benyttede lejligheden til at konstatere det åbenlyse, nemlig, at Danmark ikke længere er et selvstændigt land, der fastlægger sin egen udlændingepolitik, men derimod underlagt EU. Som nationalt sindet dansker er han selvsagt ked af den udvikling – i modsætning til Det Radikale Venstres integrationsordfører, Morten Østergaard, der som bekendt af uvisse grunde vil have så mange udlændinge til Danmark som overhovedet muligt. Det er netop Østergaard, der har betegnet den meget omtalte Metock-dom som et guldrandet dokument, en udtalelse, der i dén grad har forarget Krarup: Han taler om de EU-rettigheder, som tilsidesætter dansk ret. Han jubler over, at dansk demokrati sættes ud af kraft af EU.

Det blev ham foreholdt under debatten i Folketinget 21. november, da man debatterede et beslutningsforslag om ophævelse af 24-års-kravet og tilknytningskravet, grundpiller i den danske udlændingelovgivning, men Morten Østergaard var helt uden betænkeligheder, endsige bekymring over EU’s ophævelse af dansk demokrati og selvstændighed. Når vi er medlemmer af EU, så skal EU’s regler naturligvis gælde i Danmark, svarede han.

Ja, det viser sig at være den fatale virkelighed, men er det dog ikke tankevækkende, at en dansk politiker kan juble over denne udslettelse af vores folkestyre? Bør det dog ikke vække enhver dansker til eftertanke, at det er ikke længere borgerskab i Danmark, der er bestemmende for dansk lovlydighed og dansk ret, men det er medlemskabet af EU?
Jeg sad og lyttede til Morten Østergaard, da han med frejdig stemme og lysende øjne fremkom med denne bekendelse til EU på bekostning af dansk suverænitet og demokrati, og jeg måtte sandt at sige mindes tidligere radikale politikere, som dog havde et ægte forhold til vores folkestyre. Jørgen Jørgensen f.eks. Eller Viggo Hørup. Intet over og intet ved siden af Folketinget, sagde denne. Det var førhen radikal politik. Nu underlægger de radikale med fornøjelse det danske folkestyre EU
.

Det er i sandhed gået tilbage for De Radikale, og Morten Østergaard er én af de værste af de værste. Manden er rent ud sagt fanatiker, men ikke en hr. hvem som helst, for man skal være opmærksom på, at vi med meget stor sandsynlighed taler om De Radikales kommende leder. Han er allerede næstformand og Margrethe Vestagers højre hånd i dag, og med partiets venstreorienterede medlems- og vælgerskare in mente, er der næppe tvivl om, han også vil tage det sidste skridt op ad den radikale karrierestige. At han så formentlig vil komme til at stå i spidsen for et meget lille parti – endnu mindre end i dag – er en anden sag. Omnial vil dog godt give Morten Østergaard et lille tip, inden han skal løfte den tunge arv efter Margrethe Vestager: Når du og andre radikale har været i medierne dag ud og dag ind hele sommeren i forbindelse med polemikken om sagsbehandlingen i Udlændingeservice og Metock-dommen, og I alligevel ikke er gået frem i meningsmålingerne overhovedet (partiet ligger stabilt på mellem 4 og 5% vælgeropbakning), kunne det så ikke tænkes, I måske skulle ændre jeres politik en lille smule? Jeg kan godt se, det kan være ligegyldigt i sidste ende, når EU alligevel sørger for, der bliver ført radikal politik i Danmark, men I skal jo også tænke på partistøtte og den slags, så I er nødt til at være godt repræsenterede på Christiansborg. Det nytter jo ikke noget, hvis det kun bliver dig og Margrethe, der sidder der om et par år – selvom I selvfølgelig er tættere på Vorherre og derfor mindst burde tælle dobbelt. Ærbødigst, Omnial.


Kommentarer

 1. “Partiet ligger stabilt på mellem 4 og 5% vælgeropbakning”. Læser man Politiken, Information eller Berlingske Tidende, eller hører man DR eller TV2, får man indtryk af, at det må være over 50%.

 2. Ja, radikale og ligesindede er ikke just underrepræsenterede i de danske medier. Hvis journalisterne her til lands skulle vælge statsminister, ville de formentlig pege på Margrethe Vestager.

 3. Jeg kan ikke komme fra at i ånden se de radikale ledere gå i spidsrod gennem byen, medens det danske folk på opgørets dag hyler og spytter ad dem, som de landssvigere de er.
  Jeg er nok for gammel til at opleve det, som i 1945.
  Men det er ligeså berettiget, at disse mennesker får den samme behandling som dengang.

  falkeøje

 4. ”Han (Morten Østergaard) jubler over, at dansk demokrati sættes ud af kraft af EU”.
  ”Når vi er medlemmer af EU, så skal EU’s regler naturligvis gælde i Danmark, svarede han.”

  Jamen, manden var jo medlem af DKP, og når man er medlem af DKP, så skal DKP´s regler naturligvis gælde for Morten…
  Det er jo ikke et parti, hvor man sådan uden videre kan melde sig ind uden forhåndsgranskninger af kandidaten – som i Det radikale Venstre!

  At Danmarks love er blevet underkastede EU´s love er kun fuldbyrdelse af, hvad EU selv har deklareret tidligere, og at dette var målet, har man i övrigt kunnet läse sig til for mange år siden. Det vil sige på en tidspunkt, hvor der vel endnu fandtes en mulighed for vore politikere at protestere imod og forhindre denne udvikling. Men politikerne er åbenbart så forbländede af tanken om penge og prestige – eller er det ren korruption??? – at de ikke mere har tanke for Danmark og danskerne.

 5. Man kan jo overveje hvor mange “Stein Bagger/Asger Jensby” typer det er der er med til at udforme EU ?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: