Posted by: JanChris | 16/11/2008

Kaare R. Skou: Den reelle statsminister i Danmark hedder Kristian Thulesen Dahl

TV2’s politiske redaktør, Kaare R. Skou, er altid sjov at se og høre, og, som Omnials faste læsere vil vide, én af denne blogs absolutte favoritter i den danske medieverden. Torsdag morgen analyserede oraklet Dansk Folkepartis lunkne udmelding om den skattereform, regeringen har planlagt. Jeg skal ikke trætte læserne med alle guldkornene fra Kaare R. Skous side, men der er dog især to, der skiller sig ud. For det første forklarede gårdejeren, der forståelig nok virkede temmelig søvnig og sløv så tidligt på dagen, at Dansk Folkeparti var optaget af at signalere tryghed over for sine vælgere, og det gjorde partiet bedst ved at sætte samfundet i stå med nul udvikling til følge. Højdepunktet i talestrømmen fra Skou kom dog, da han bagefter bekræftede studieværtens ledende spørgsmål gående på, om ikke Dansk Folkeparti havde krammet på statsministeren? Det har de… Det har de… (…) Den reelle statsminister i Danmark, det er Kristian Thulesen Dahl. Lyt selv her.

kaare-r-skou1

Mon ikke Anders Fogh Rasmussen bliver ked af at høre, hvor lidt magt, han reelt har? Bortset fra det, vil det altså sige, at hvis Kaare R. Skous formodning er rigtig, er det i virkeligheden Dansk Folkeparti, der står bag beslutningen om, at vores udlændingepolitik skal fastlægges af EU, og de 10.000 oliemilliarder foræres væk til Grønland, selvom partiet siger det stik modsatte i offentligheden. Jeg vidste, der var noget lusket ved de DF’ere…

Se hele interviewet med Kaare R. Skou på TV2 News’ hjemmeside ved at klikke her (det kan findes i sidemenuen, øverst til højre).


Kommentarer

  1. Kan desværre ikke holde Kaare R. ud i mere end ti sekunder ad gangen. Det er jo ikke nogen gåde, hvad han vil proklamere: Sin DF-fobi. Jeg har så tit set den mandsling tale om DF med fråden stående i mundvigene som en skabet hyæne.

  2. TV2 havde jo ellers kørt Anders Krab Johansen i stilling som Kaare R. Skous afløser, men han forsvandt til Politiken, så nu ser det ud til, vi igen må døje med gårdejeren næsten hver dag. Der er ikke andet at gøre end at tage det fra den humoristiske side.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: