Posted by: JanChris | 13/08/2007

Nå, det er derfor: VU-formand indrømmer stofmisbrug

Under overskriften Bindegale borgerlige politikere – Danmarks fremtid ser kulsort ud skrev Omnial for nogle dage siden et stærkt kritisk indlæg om medlemmerne af KU og især VU. Indtil nu har jeg oprigtigt troet, at de lettere særprægede holdninger – f.eks. accept af flerkoneri og fri indvandring – disse personager har, skyldtes dårlig opdragelse og venstreorienteret indoktrinering på bl.a skoler, gymnasier, universiteter, arbejdspladser og fra diverse medier.

Nu er den sande grund imidlertid kommet for dagens lys: VU-formand, Thomas Banke, indrømmer nemlig i dagens udgave af Ekstra-Bladet, at Jeg har prøvet hash, røget joints, taget kokain og amfetamin. Nu kan Omnial bedre forstå, hvorfor VU’ernes virkelighedsopfattelse er noget anderledes end de fleste andres, herunder moderpartiets. Udmeldingen giver samtidig håb for fremtiden, for det kunne jo være, at de unge, liberale løver viser sig at være ganske fornuftige mennesker, når de først er kommet ud af deres permanente rus. Der er langt mere grund til at være bange på vegne af de VU’ere, der ikke tager stoffer. Tænk sig at være ved sine fulde sansers brug og alligevel gå ind for flerkoneri og fri indvandring…

P.S: Da Omnial først hørte, at en VU-formand indrømmede at have taget narko, kom jeg uvægerligt til at tænke på Thomas Bankes forgænger, Karsten Lauritzen, men da jeg hørte, hvilke stoffer, der var tale om, stod det hurtigt klart for mig, at det ikke var ham. Indtagelse af hash, kokain og amfetamin er simpelthen ikke nok til at forklare hans opførsel, end ikke, hvis han har taget stofferne samtidig.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: