Posted by: JanChris | 31/07/2007

En slange ved vor barm

I dagens udgave af Jyske Vestkysten er der et godt lille indlæg af Lissy Rasmussen om vores allesammens gøgeunge, Asmaa Abdol-Hamid, og hvad hun og andre Asmaatikere på sigt kan betyde for Danmark:

Hvis ikke vore politikere vågner op, og udviser Asmaa Abdol-Hamid og hendes lige omgående, blive følgende udtalelse desværre til sandhed:

For 25 år siden havde jeg besøg af en kristen nigerianer, og vi kom jo også ind på den stadig stigende indvandring af muslimer her til landet.

Han sagde, at “det var flot af os danskere, at vi ville frelse hele verden, men vi skulle bare vide, at det var en slange, vi nærede ved vor barm, og en dag ville den hugge”. Nu er den dag desværre kommet.

I den sammenhæng er det værd at nævne, at der i dag er stort set lige mange muslimer og kristne blandt Nigerias 120 mio. indbyggere. Ikke overraskende har nogle muslimske regioner indført sharia-lovgivningen, og opgør mellem kristne og muslimer hører til dagens orden. Som Søren Krarup siger, begynder det for alvor at blive farligt, når muslimerne udgør 30-40% af befolkningen. Her i Europa skal man specielt holde øje med Sverige, Holland og England.

Hvis man simpelthen ikke kan få nok af Astma (jeg ved det godt, men mennesker er mærkelige. Vidste du f.eks., at 1% af befolkningen jævnligt klæder sig ud som- og opfører sig som babyer?), kan man høre hende i Politisk Sommer på P1. Indtil nu er det lykkedes mig at høre en halv time af udsendelsen, og én af de udtalelser, jeg blev beriget med, var, at et Danmark uden tørklæder ville være ligesom Iran! Vi har altså levet i et diktatur i årtusinder uden at vide det! Jeg overlader det trygt til andre at forklare logikken i det udsagn, men det kan jo også være, Astma er blevet misforstået, som det stort set sker hver gang, hun åbner munden.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: