Posted by: JanChris | 19/06/2014

DR2’s Deadline tilsvinede og planchepunkede Lars Løkke ved Folkemødet på Bornholm

Jeg har været lidt overrasket over, at Deadlines interview med Lars Løkke sidste lørdag ved Folkemødet på Bornholm næsten ikke er blevet omtalt nogen steder. Jeg så det samme dag, og mit indtryk var, ligesom Løkkes, at det var et ondskabsfuldt, og – meget apropos den Venstre-landmand, socialdemokraten, Martin Krasnik, havde fået støvet op – svinsk interview med oppositionslederen. Man kan næsten se foragten stråle ud af øjnene på den venstreorienterede studievært, Anja Bo, der, inden hun påbegyndte sit reelle ærinde, endda havde den frækhed at sige til Løkke, hun havde glædet sig til at interviewe ham i flere uger. Det er meget muligt, men det har været med henblik på at ydmyge ham. Noget af det allerværste ved seancen var den planche, Deadline-redaktionen (hvis chef er den notoriske Venstre-hader, Christoffer Guldbrandsen), havde fået fremstillet til lejligheden. På den stod det meste af Løkkes synderegister, herunder, at han engang har indskrevet sig på et hotel under navnet Jensen, og det er jo som bekendt en meget alvorlig forbrydelse i dette land. Anja Bo lod også forstå, at Løkke var den værste af sin art, for det var kun ham, der rodede sig ud i så mange dårlige sager af den slags, Venstre-formanden excellerer i. Den vurdering siger vist mere om Anja Bo og DR’s verdensbillede, end den gør om Løkke.

Det gode ved interviewet var, at det klart kom til udtryk, at end ikke de tilstedeværende Folkemødegæster på den overvejende socialdemokratiske ø, Bornholm, brød sig om behandlingen af statsministerkandidaten, men DR og Anja Bo har sikkert været glade og tilfredse under alle omstændigheder, i og med B.T. nu beskriver, at det, der hele tiden var hensigten – nemlig at gøre Løkke skidesur – åbenbart lykkedes til fulde. Tillykke til DR. Nu venter vi forventningsfulde på, at andre toppolitikere – også fra den anden side af det politiske spektrum – får samme tur i mediemanegen.


Kommentarer

  1. ja vi er mange der er rigtig og grundig træt af Krasnik. Han er ikke nogen journalist, men en kværulant, som elsker at høre sig selv, og tro at han er ih og uh så god en tv vært.
    Kan vi dog ikke snart få nogle professionelle tv værter, der ikke er selglade, men laver sit arbejde, med spørgsmål, der giver den adspurgte eneret til at vide hvad han/hun vil svare.
    Journalisternes egne meninger er uden relevans, derfor er det vel også at man stiller spørgsmål til de inviterede gæster — FOR AT HØRE DERES MENINGER
    Det er hvad jeg og mange andre synes. Hvad med at i journalister passer jeres arbejde som en stemme fra borgerne, vi kan jo ikke alle stille spørgsmål, vel.
    Det er nu min mening.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: