Posted by: JanChris | 09/06/2014

Lars Løkke valgt som den bedste sundhedsminister gennem tiderne af Dagens Medicins læsere

Det er sandt for dyden ikke mange gode historier, der er blevet skrevet om Lars Løkke de seneste uger og måneder, og det virker heller ikke som om, mediernes interesse i at fremstille ham på den måde er særlig stor. Således skal man nærmest lede med lup efter nyheden om, at læserne af Dagens Medicin netop har kåret ham til den bedste sundhedsminister i nyere tid. Ikke engang på ugeavisens egen hjemmeside er den umiddelbart at finde, men den skulle være god nok, i hvert fald ifølge Berlingske-journalisten, Kasper Kildegaard, der fredag på Twitter skrev som følger:

Læserne af fagbladet Dagens Medicin har kåret Lars Løkke Rasmussen som den bedste sundhedsminister i nyere tid. Carsten Koch nr. 2 

I en leder for et par uger siden om afstemningen og de enkelte sundhedsministre beskrev Dagens Medicin Løkkes tid som sundhedsminister på denne måde:

(…) Det kunne man ikke sige om Lars Løkke Rasmussen (V), som blev iklædt både Indenrigs- og Sundhedsministeriet og med stor styrke igennem sine rekordmange år på posten – seks – kunne skabe store reformer. Størst af alt selvfølgelig kommunalreformen, som efter forbløffende lidt debat endte med fem regioner, men fra hans tid stammer også det udvidede frie sygehusvalg med tomånedersgaranti, som dryppede mange patienter af til privathospitalerne, arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer, DRG, og så selvfølgelig Løkkeposen, der skulle opmuntre til merproduktion på sygehusene.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: