Posted by: JanChris | 22/05/2014

Henrik Qvortrup anholdt og sigtet. Strafferammen er 4- og i særlige tilfælde 6 års fængsel.

Det er lidt sent, politiet skrider til handling, og en mand som Henrik Qvortrup, der trods alt er temmelig godt begavet, har selvfølgelig forberedt sig på en eventuel ransagning. Ekstra Bladet har i øvrigt i dag en artikel om ham i anden sammenhæng, hvoraf det fremgår, at nok har manden en meget alvorlig sag – og muligvis en fængselsstraf – hængende over sit hoved, men derfor kan man da stadigvæk godt sende et par stikpiller afsted mod sin absolutte yndlingsaversion, Lars Løkke. Den bilagsramte statsministerkandidat gjorde det for sit vedkommende allerede for tre uger siden, indirekte, klart, at han ikke havde noget imod at se Qvortrup bag tremmer. Måske får han inden længe sit ønske opfyldt, så han i det mindste har det at glæde sig over i denne svære tid.

Ifølge Janni Pedersen fra TV2 News er strafferammen for de forhold, Qvortrup er sigtet for, 4 år, for bl.a. bestikkelse, hacking og æreskrænkelse. I særlige tilfælde kan der blive tale om 6 års fængsel. Uanset hvad bliver det vel svært for ham at undgå fængsel, i og med der foreligger klare beviser. Som jeg har forstået det, kan det imidlertid være en fordel for ham, at de oplysninger, tys-tys-kilden har videregivet, kommer fra et privat firma og ikke fra et offentligt register. Der er som bekendt også en mulighed for, at flere af de nævnte forhold er forældede.

P.S: Se også  dette interview med Henrik Qvortrup efter morgenens anholdelse.


Kommentarer

 1. Venstres brug af beklædnings udgifter til formand Løkke Rasmussen, Løkke Rasmussen, billetter til familien til ferie på Mallorca. Fadæsen med 1st klasses rejser m.m.
  Ja så burde Venstre overhovedet ikke kommenterer Qvortrup sagen.
  Det samme gælder for Thornings skattesag, som jo først blev startet EFTER valget.
  Så Qvortrup er ikke værre eller bedre end samfundet har tilladt, dmed deres sløsen med IT regler. Alle og enhver kan jo gå ind på nettet og se sygejournaler på hvem de ønsker. Som jeg har forstået det kræver det ikke engang en højere universitets grad inden for IT, for at kunne gøre det.
  Nej Christiansborg city lever af smuds på andre, det gælder indenfor som udenfor.
  Hvad med at vi sætter et større undersøgelse arbejde igang, hvor alle henlagte hemmelige fakta om diverse store sager som regioner, kommuner, hospitaler, samt Bent Hansens indflydelse på det store minus man har i de såkaldte “super sygehus byggerier. Eller hvad med DSB.
  Til sidst hvorfor er straffen for ALLE politikere en forflytning eller en næse.
  I det almindelige erhvervs liv er det fyring, og i visse tilfælde anklager der fører til sager ved domstolene.
  Jo der er forskel på folket og Christiansborgs city’s selvbestaltede magt undertrykkelse af befolkningen.
  Det er nu min mening.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: