Posted by: JanChris | 12/02/2014

Potentielle voldsmænd må skælve i hele kroppen: 15-årig “straffes” med 1/2 års institutionsophold for 20-30 hovedtramp

Så er der faldet dom i den sag, jeg skrev udførligt om i går: Den 15-årige hovedmand bag overfaldet på en 71-årig mand på Tårnby Torv i november sidste år er blevet idømt ét års fængsel, hvoraf halvdelen er gjort betinget. Da han er under 18 år, kommer han efter alt at dømme til at afsone “straffen” på en sikret ungdomsinstitution omringet af utallige pædagoger. Mon ikke gerningsmanden kommer til at angre sine gerninger helt vildt, når han indser, at straffen for at bruge en sagesløs mands hoved som trampolin og fodbold bliver at spille kort med pædagoger, hygge sig med en PlayStation, se DVD-film, komme på skiferie og diverse udflugter, eller hvad man ellers plejer at underholde typer som ham med på institutionerne rundt omkring i landet?

Den 18-årige mand, hvis andel i overfaldet var langt mere beskeden, bliver, qua sin alder, straffet noget hårdere: Han er blevet idømt 15 måneders fængsel, men skal kun afsone seks måneder. Selvom han tidligere er blevet betinget udvist af Danmark, slipper han også denne gang for at skulle forlade landet, hvis ikke han gør sig skyldig i alvorlige lovovertrædelser de næste to år.

Den tredje gerningsmand, der lige som den førstnævnte er 15 år, skal mentalundersøges. Det fremgår ikke, at det samme er tilfældet for hovedmanden.

Det stakkels offer bliver spist af med en erstatning på 13.000 kr. 13.000 kr! Jeg vil slet ikke vide, hvad der skal til for at få f.eks. 100.000 kr. Det er vel knap nok til at dække tandlægeregningen for de 4-5 tænder i overmunden, der blev smadret under overfaldet. Til gengæld er der altså åbenbart ikke blevet tildelt penge for de hjerneskader, den 71-årig nødvendigvis må have pådraget sig.

Det her er endnu et himmelråbende eksempel på, at den er rivende gal med det danske retssystem. Ikke mindst p.g.a. indvandrere fra Mellemøsten og Afrika lever vi i dag i en ny tid, og det eneste, unge mænd med etnisk oprindelse i de lande har respekt for, er en hård- og konsekvent hånd. Selvfølgelig tænker jeg ikke på fysisk afstraffelse, men derimod hårdt fysisk arbejde og tilhørende disciplin under spartanske indkvarteringsforhold.

For de voksne, altså dem over 18 år, ville en passende straf for at trampe et andet menneske i hovedet adskillige gange være fængsel på livstid, eller for min skyld gerne, i visse tilfælde, dødsstraf. I realiteten er hvert eneste tramp i hovedet på et andet menneske et mordforsøg. Afsoningen skulle ske på nogenlunde samme vilkår som nævnt ovenfor. Ville det være synd for dem? Overhovedet ikke. Der er nok af personer, der uforskyldt er blevet f.eks. uhelbredeligt syge eller endt i uoverskuelige problemer. Dem kan man have ondt af, men det gælder ikke, når det drejer sig om bestialske voldsmænd.

Reklamer

Responses

 1. hvad skal vi med en dom, som ikke blive eksekveret, hvad skal vi m ed en udvisning som dom, som bliver betinget, igen igen igen??
  Vort retssystem duer ikke, når vi absolut skal have så stor en indvandring, fra mellem østen og Afrika.
  Så giv danskerne da en demokratisk stemme, og spørg dem hvad de vil.
  Vil vi have indvandring, vil vi have EU, vil vi have flygtninge, som bare kan rejse hjem på ferie. ???
  Flygtninge skal IKKE blive i Danmark, de skal tvinges hjem igen, så snart forholdene tillader det.
  Det er nu min mening.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: