Posted by: JanChris | 10/02/2014

Morten Bødskov ved, hvem “den hemmelige socialdemokrat” er, og opfordrer vedkommende til at stå frem i offentligheden

Morten Bødskov – Ham I ved nok, der for nylig blev fyret som justitsminister p.g.a. nogle ubetydelige usandheder om aflyste Christiania-besøg – har nu meldt sig på banen igen med en opsigtsvækkende udmelding. Således skriver Bødskov på sin Twitter-profil, at han ved, hvem den partifælle er, der har skrevet den meget omtalte bog Den hemmelige Socialdemokrat om de interne magtforhold og -kampe i det hæderkronede danske arbejderparti.

Ingen i S-gruppen kan være i tvivl om, hvem #denhemsocdem er. Genkendt bitterhed. Stå nu frem. Fortæl hvorfor du svigter partifæller #dkpol

Hvis man skal tro på Bødskov – og det er der som bekendt al mulig grund til ikke at gøre – er den skyldige at finde i rækken af de traditionelle socialdemokratiske brokrøve, der er utilfredse med ledelsens linje og manglende inddragelse af de menige medlemmer af Folketingsgruppen og frem for alt, at de ikke selv har fået de poster, de mener deres kvaliteter berettiger til. Uanset hvad har Bødskov med sit tweet ikke ligefrem bidraget til, at sagen falder til ro, så mon ikke der kommer afgørende nyt om den partiutro socialkammerat inden længe.

P.S: Det lader til, at de fleste kendere og iagttagere mener, den anonyme skribent er Rasmus Prehn. Lektor Klaus Kjøller hængte ham ud på TV2 News mandag aften, bl.a., fordi han tidligere har udgivet en bog på forlaget People’s Press og i dag holder foredrag for Art People, der er tilknyttet samme forlag. Jeg tror også, det er ham, Bødskov tænker på. Prehn er i dag mere eller mindre isoleret i Folketingsgruppen og smidt ud af sin kaffeklub, efter han offentligt kritiserede vækstpakken.

P.P.S: Denne artikel på den socialdemokratiske Netavisen Pio, der mere end antyder, at Rasmus Prehn er synderen, er åbenbart blevet fjernet igen. Heldigvis har Google gemt en kopi.

Én af bagmændene bag Netavisen Pio er Henrik Sass Larsen, og idéen med at skrive anonymt ligger åbenbart heller ikke ham fjernt, for som medstifter Palle Smed sagde ved lanceringen:

(…) Han fortæller desuden til Ekstra Bladet, at den nye avis vil bringe en ugentlig politisk kommentar fra fremtrædende socialdemokrater under pseudonymet Louis Pio. Vi ved, at der er gode og dygtige kræfter – ikke mindst på Christiansborg – som vil have svært ved at stå frem og skrive i deres eget navn, forklarer redaktøren.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: