Posted by: JanChris | 04/12/2013

Erling Andersen, be aware…

Jeg skriver i øjeblikket på en lang og meget veldokumenteret artikel om Erling Andersen, den helt igennem uvildige socialdemokratiske direktør i Skat København, der først kendte Stephen Kinnock ikke-skattepligtig i Danmark og derefter med udokumenterede beskyldninger mod især Peter Loft og Troels Lund Poulsen og ikke mindst en række følelsesladede udsagn over for Skattesagskommissionen – herunder i et hemmeligt, men dog ikke anonymt brev – med al uønskelig tydelighed viste, at kommissionen måske i virkeligheden burde dreje sig om Kinnock-afgørelsens validitet og Andersen- og andre Skat København-medarbejderes habilitet frem for magtmisbrug i Skatteministeriet og Venstre. Jeg forventer, at artiklen er færdig i god tid inden jul.

Hvis man værdsætter Omnials blogvirksomhed – der efterhånden omfatter 499 indlæg –  er man velkommen til også at sætte handling bag ordene og give et økonomisk bidrag til, at arbejdet kan fortsætte. Det kan man gøre her.

Opdatering: Artiklen bliver desværre forsinket, men den kommer – stol trygt på det. Under alle omstændigheder er der nu kommet ny fokus på Erling Andersens ageren i bl.a. Jyllands-Posten, hvilket man kan læse her.

Reklamer

Responses

  1. Jeg glæder mig.

    Móske Erling A. skulle omtales den i SKAT placerede socialdemokratiske kommisær…

  2. Ja, nu må vi se, hvornår jeg får mig snøvlet færdig. Din beskrivelse af Erling And lyder umiddelbart meget retvisende…


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: