Posted by: JanChris | 13/11/2013

B.T: Skattedirektør Erling Andersen i vildt angreb i hemmeligt brev til Skattesagskommissionen – Medierne er tavse

Ja, denne mand lever da i sandhed op til idealet om upartiske og upolitiske embedsmænd. Læs mere her og her. Han var Socialdemokraternes mand i Skat København, og han fortsætter det gode arbejde under- og efter afhøringerne i Skattesagskommissionen. Sagen skal holdes i live for enhver pris. Troels Lund Poulsen og Peter Loft skal ikke slippe for let.

Den barskt udseende Erling Andersen har efter de fleste tilstedeværendes vurdering klaret sig meget skidt under sine optrædener i Skattesagskommissionen. I sit program, Regnskabets Time, om skattesagen på Radio 24/7 kaldte den nuværende journalistiske chef på DR2, Christoffer Guldbrandsen, ham for en nybegynder på ski, hvor skiene peger i hver sin retning. (Hør selv ved at klikke her, fra ca. 26 min.) Det skal siges, at det er det eneste kritiske, Guldbrandsen nåede at sige om Andersen og den fløj, han tilhører, under hele sin dækning af skattesagen.

P.S: Hør, hvordan Guldbrandsen og Poul Madsens kone, Marie Louise Toksvig, beskriver Erling Andersen og hans forhold til Peter Loft, ved at klikke her (fra 21.45 min.)

P.P.S: Det er meget bemærkelsesværdigt, hvordan alle andre medier med undtagelse af Berlingske, der jo tilhører samme koncern som B.T., ignorerer denne historie. Det fiktive, anonyme brev med alle de vilde beskyldninger mod Venstre ryddede nyhedsfladen på alle medier, men dette reelle brev med én af sagens hovedpersoner som afsender nævnes overhovedet ikke. Hvad kan det mon skyldes?

Se også: Litteratur-redaktør på Weekendavisen vil have udvidet kommissoriet i skattesagen. Politiserede Erling Andersen?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: