Posted by: JanChris | 21/09/2013

Endnu engang: Tak til anonym, men kritisk Omnial-læser

I den seneste tid har jeg igen haft jævnlige besøg af en Omnial-læser, der opfører sig ligesom ham/hende, jeg skrev om i 2010. (Se nedenfor). Endnu engang vil jeg opfordre min anonyme ven til at give sig til kende og forklare, hvad det er, der får vedkommende til at tildele alle mine artikler uden undtagelse én stjerne. Det kunne være spændende at høre. Især ser jeg frem til at få at vide, hvorfor man vender tilbage til min blog igen og igen, når nu artiklerne åbenbart er så elendige?

(…) Omnial har her til aften haft besøg af en yderst flittig og produktiv læser. Det er nemlig lykkedes vedkommende at læse en helt masse artikler på ingen tid – og ikke nok med det: Han/hun har også præmieret mine skriblerier ved at give alle indlæg 1 stjerne. Omnial takker og bukker for den anonyme læser, der dog ikke har haft mands-/kvindemod nok til at uddybe sin utilfredshed ved at skrive en kommentar til bare én enkelt artikel. Jeg er sikker på, det alene skyldtes travlhed og ikke manglende evner til at argumentere for sine synspunkter.

P.S: Der er stadig meget arbejde at gøre, hvis min anonyme læser skal nå at tildele alle artikler på Omnial 1 stjerne. Jeg har nemlig, dags dato, skrevet i alt 393 (i dag er det 481) indlæg.


Kommentarer

  1. Der skulle vel aldrig være tale om en person af multikulturel observans, der bogstavelig talt har set rødt efter at være blevet mødt af snusfornuftig Ominal-logik? Personen har således følt en ukontrollabel indre trang til at reagere ved at smaske de rene hænder i tastaturet med en stjerne til følge og derved kunne give sit bidrag til at det multikriminelle paradis indføres uden kritiske røster af nogen art.

    Er det ikke også lidt irriterende at have de ratings på siden? Jeg mener, man kan sikkert ikke lade være med at holde øje med dem, men dine skriblerier er jo gode uanset hvad.

    Artiklen om at Lars Løkke Rasmussen foretrækker at samarbejde med de radikale frem for DF er en af nettes vigtigste. Folk fra fx 180grader laller stadigvæk rundt og tror, at Lars Løkke Rasmussen går op indvandring, når det i virkeligheden ikke interesserer ham det fjerneste. Det må være tvangslæsning for alle, der overvejer at stemme Venstre, før et valg.

  2. Tak for din kommentar. Jeg ved godt, jeg ikke burde reagere på den form for chikane, men hvert tredje år må man bære over med mig… I øvrigt mener jeg nok, stjernerne har deres berettigelse, hvis folk er oprigtige.

    Du har ret i, at mange borgerlige ikke ved, hvad Løkke inderst inde står for, og det er bestemt en god idé at sprede budskabet om hans sande jeg, hvad enten det er på denne lille blog eller andre steder.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: