Posted by: JanChris | 19/09/2013

Mener Marianne Jelved stadig, at VKO’s repatrieringsstøtte er “etnisk udrensning”? S-R-SF har bibeholdt ordningen og hævet støtten.

Den 10. november 2009 i Politiken udtalte Marianne Jelved, der i dag som bekendt er kulturminister i den nuværende, succésfulde, regering, at den repatrieringsstøtte på 117.000 kr. pr. voksen flygtning eller indvandrer med opholdstilladelse i Danmark, VKO-flertallet havde indført, var menneskehandelDet er et afskyeligt forslag, der skader Danmark, og som skader integrationen i Danmark. En væmmelig tanke. (…) Jeg tør næsten ikke sige det højt, men det er jo en form for etnisk udrensning.

Det viste sig så, at den nuværende regering ikke alene bibeholdt ordningen, men også gjorde den endnu mere lukrativ ved at hæve beløbet til 125.000 kr. pr. voksen eller 250.000 kr. pr. ægtepar.

Med det in mente må det være helt legitimt og på sin plads at spørge Marianne Jelved, dette ellers så humanistiske og moralsk uangribelige menneske, hvordan hun kan leve med at sidde i en regering, der aktivt fører en politik, som er at sidestille med etnisk udrensning? Det her er et meget alvorligt spørgsmål, for med etnisk udrensning forbinder man holocaust, apartheid, krigen i Ex-Jugoslavien etc. Ifølge Den Store Danske – Gyldendals Åbne Encyklopædi er definitionen på etnisk udrensning som følger: fordrivelse eller fysisk udslettelse af bestemte etniske grupper fra en stats eller andre etniske gruppers side. Se også folkedrab.

Er det virkelig alene udsigten til igen at få millionløn som minister, en endnu mere lukrativ ministerpension og blive inviteret til gallamiddage hos dronningen, der har fået Jelved til at se stort på så alvorlig en forbrydelse mod menneskeheden begået af hendes egen regering? I så fald kan det være mere end svært at bevare respekten for hende?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: