Posted by: JanChris | 03/07/2013

Hver femte vælger vil stemme på Dansk Folkeparti i ny måling, men hvorfor er der så stor forskel på tilslutningen til DF og S hos de enkelte analyseinstitutter?

Nu skal man ikke lægge så megen vægt på enkeltstående meningsmålinger, men set over ét er der i hvert fald én ting, der springer i øjnene, når man sammenligner tallene fra de enkelte analyseinstitutter: Der er enormt stor forskel på tilslutningen til Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne. Vælgerne ser ud til at flytte sig direkte fra det ene parti til det andet, så det i nogle målinger forekommer, at Socialdemokraterne er 6 – 7 % større end Dansk Folkeparti, mens DF omvendt i andre tilfælde kan være 2 – 4 % større end Thorning-Schmidt, Corydon og co. Måske er det sådan, at de analyseinstitutter, der spørger telefonisk, opnår større tilslutning til Socialdemokraterne, mens de, der især indsamler data elektronisk, omvendt kan registrere større opbakning til Dansk Folkeparti. Prøv selv at se de mange modsatrettede målinger på Berlingskes Barometer.

P.S: Hvorfor er der ingen medier, der skriver om denne måling – uanset hvor lidt retvisende den måtte være – ud over den gode Rune Engelbreth Larsen? Hvorfor skriver de ikke også om denne måling? Man må bare konkludere, at mediekajakken fyldt med lemminger er vendt, og den er på vej direkte mod Lars Løkke og co.

Reklamer

Responses

  1. Hvem af de rettænkende danskere ville ikke ønske, at Danmark blev Nordens Schweitz.

    falkeøje


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: