Posted by: JanChris | 23/03/2013

Lars Hedegaard ytrer sig for første gang offentligt om DR2-interview & Krasnik skifter stol og bliver selv interviewet.

Det er netop blevet offentliggjort, at Martin Krasnik på lørdag skifter stol og selv bliver interviewet om Hedegaard-sagen i Deadline på DR2. Det er i sig selv bemærkelsesværdigt, og mindst lige så opsigtsvækkende er det, at den journalist, der overtager værtsrollen, kommer fra en helt anden kanal, nemlig TV2 (News), der har udlånt Poul Erik Skammelsen til konkurrenten for denne ene aften. Det fremgår ikke af TV2’s artikel, om modparten, Lars Hedegaard, eller en repræsentant for ham, også vil komme til orde i udsendelsen.

Derudover har Hedegaard i Berlingske for første gang fortalt sin fulde version af begivenhederne før-, under- og efter det meget omtalte interview – i Søren Krarups optik mordforsøg for åben skærm – Martin Krasnik udsatte ham for d. 11. marts, og som blev sendt på DR2 sidste søndag.

Chefen for Deadline, Heidi Robdrup, forholder sig i denne artikel til Hedegaards kritik, mens Katrine Winkel Holm fra Trykkefrihedsselskabet uddyber, hvorfor hun kontaktede Martin Krasnik personligt efter hans kontroversielle interview.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: