Posted by: JanChris | 24/12/2011

Venstre-mand skal føre S-SF-R’s kickstart ud i livet! Nå, nej, men socialdemokrat fik ansvaret for VKO’s toldkontrol.

I nogle – bemærk ordet nogle – medier skrives der for tiden en del om direktøren for Skat København, Erling Andersens partitilhørsforhold. Det har vist sig, at manden, der var den øverste ansvarlige for afgørelsen i Helle Thorning-Schmidts skattesag, er tidligere- og formentlig også nuværende socialdemokrat. Det sidste vil forhåbentlig komme frem i løbet af de kommende dage. Dermed giver hans vekslende forklaringer til diverse ministre, myndigheder og medier, der til enhver tid har været til fordel for den siddende regering og dens statsminister og til skade for den forhenværende regering, herunder ikke mindst tidligere skatteminister, Troels Lund Poulsen, og partiet Venstre pludselig god mening.

I den forbindelse kom jeg til at tænke på, at det jo også var den kære hr. Andersen, der fik til opgave at føre den i visse, elitære, kredse her til lands og ikke mindst i udlandet så kontroversielle toldkontrol – alene ordet får det til at gyse i hele kroppen på ethvert anstændigt menneske – ud i livet. Netop toldkontrollen var en kæmpe mærkesag for først og fremmest Dansk Folkeparti, men altså dermed også hele VKO-flertallet, op til valget i september i år, men desværre for Pia Kjærsgaard, Lars Løkke og co. endte initiativet med slet ikke at blive den succes, de havde håbet på. Set i lyset af de nye oplysninger om Erling Andersen kan jeg ikke lade være med at tænke på, om de manglende håndgribelige resultater ved grænseovergangene mon kunne skyldes, at Andersen havde bedt sine medarbejdere om, så at sige, at skynde sig langsomt?

For at drage en parallel til den nuværende RAF/S-SF-R-regering ville det svare til, at en god partitro Venstre-mand blev sat i spidsen for implementeringen af Socialdemokraterne og SF’s absolutte mærkesag under valgkampen: Den såkaldte kickstart (skal udtales med et dansk i) af dansk økonomi. Set med borgerlige briller ville det uden tvivl være at foretrække, idet skadesvirkningerne derved ville blive begrænset en smule, men det er næppe, hvad sosserne foretrækker. Man sætter jo heller ikke ræven til at vogte gæs eller ulven til at vogte får.


Kommentarer

  1. […] socialakrobaten Erling, der havde ansvaret for at VKOs fire fede toldere ikke fik nogen succes, se Omnial Like this:LikeBe the first to like this post. Skriv en […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: