Posted by: JanChris | 06/04/2011

Vent og se med Helle T.

Landets næste statsminister kommer efter alt at dømme til at hedde Helle Thorning-Schmidt. Hun skulle efter sigende stadig være i live, selvom det er meget begrænset, hvad de danske vælgere har set til hende de seneste mange måneder – hvis man ser bort fra diverse optrædener i ultrakritiske medier som f.eks. Anders Lund Madsens talkshow, Go’ Morgen Danmark og ikke at forglemme Billed-Bladet.

Det vil sige: Faktisk gør jeg Helle uret, for bag kulisserne har hun og hendes stab haft meget travlt med at lække en masse oplysninger til udvalgte medier og journalister om alt det, de vil gøre, når det gudsgivne valgresultat bliver en kendsgerning senere på året, og magten falder hende i skødet: Helle vil nemlig reformere embedsmandsværket og ansætte tre gange så mange spindoktorer i sin regering (60), som det er tilfældet i dag – de skal politikudvikle, som det hedder, hvis nogen skulle være i tvivl. Hvad har man ellers politikere, undskyld spindoktorer, til. EU-formandskabet har hun også allerede forberedt, og det skal der selvsagt bruges mange flere penge på, end VK-regeringen har afsat. Derudover er fordelingen af ministerposter mellem Socialdemokraterne, SF og De Radikale for længst faldet på plads, så alt er sådan set klappet og klar til det uundgåelige sker, og hun bliver statsminister.

Der er dog én lille detalje, der stadig kræver en smule finpudsning: Politikken, altså den der i grunden uvæsentlige biting, hun formelt skal vælges på, ud over at opfylde kriteriet om ikke at være eller ligne Lars Løkke. Som tyskerne ville sige: In dem Bereich hapert es ein klein wenig. Men herregud: Det er jo gået godt indtil nu, og der er nok ikke nogen, der lægger mærke til, at der mangler 15 mia. i S-SF’s økonomiske plan, eller at hele forudsætningen for selvsamme – at vi skal arbejde os ud af krisen – nu er blevet udskudt i 12 min., eller i hvert fald indtil den, altså krisen, er afblæst. Nej, danskerne er snusfornuftige mennesker og hellere en glad statsminister, der har sine højhælede sko solidt placeret i den blå luft, end en sur lille mand, der forsøger at tale os alle sammen ned under gulvbrædderne.

Hvorom alting er: Hun gør det godt, Helle, det kan der ikke herske nogen som helst tvivl om. I hvert fald hvis man skal tro meningsmålingerne. Ca. 30% af danskerne vil stemme på hende og Socialdemokraterne. Godt nok siger hendes egen topagent i pressen, Henrik Qvortrup, også kendt som His Mistress’s Voice,at danskerne sågar ville stemme på Anders And for at slippe af med Løkke, men den analyse er alt for letkøbt. Nej, de ville ikke stemme på den evigt uheldige Anders And, men derimod på Fætter Højben, fordi han ligesom Thorning-Schmidt baserer sig på lykke og fromme og har held med det. Det kan derfor heller ikke komme som den store overraskelse, at det slogan, Socialdemokraterne vil rejse rundt i landet med under den kommende valgkamp – angiveligt placeret på kæmpemæssige varmluftsballoner – kommer til at lyde som følger: Vent og se med Helle T.

Reklamer

Responses

  1. Vent og se med helleT, lizzom det køre for DSB…. i sne!

    Håber virkelig der går mange årtier, før vi kommer op at køre med de røde skøre!

    Lad os alle håbe, vi aldrig kommer med dette røde futtog med kurs udover anker-afgrunden.

  2. Jeg har lige hørt Henrik Qvortrup på TV2NEWS ‘kommentere’ på dagens gallup-måling, som viser at ikke engang rød bloks vælgere tror på Thorning-Schmidts garanti for Efterlønnen, og “His Mistress’s Voice” mente selvfølgelig ikke, at det var noget problem for Thorning-Schmidt.

  3. Ja, Henrik Qvortrup gør ikke meget for at tage luften ud af mine anklager – tværtimod. Her til morgen fik han også lige fortalt, at det kun var borgerlige politikere, der ikke ville fortælle, hvem der finansierede deres valgkampagner. Det er godt nok dokumenterbart forkert, men hvad gør det i den gode sags tjeneste? Alle hans klummer i Metro Express handler i øvrigt også om regeringens dårlige sager, mens Qvortrups interesse for oppositionens genvordigheder er nærmest ikke eksisterende.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: