Posted by: JanChris | 18/03/2011

EU-propagandist holder sikkerhedsafstanden til Pia Kjærsgaard under tv-debat

EU-propagandist og nationalstatsforagter, Marlene Wind, der i sin fritid også er professor ved Institut for Statskundskab på Københavns Universitet, var i går gæst i Debatten (kan ses ved at klikke her) på DR2. Desværre for den blonde dame ville skæbnen, eller rettere sagt værten Clement Kjersgaard, det sådan, at da hun omsider fik lov til at deltage i diskussionen, skulle hun stå ved siden af Pia Kjærsgaard…

Om DF-formanden har fugleinfluenza, netop er hjemkommet fra Japan og derfor afgiver faretruende store mængder af radioaktiv stråling, ikke lugter godt, eller bare har det med pludselig at overfalde sidemænd og -kvinder fysisk, står endnu uklart, men sikkert er det, at fru Wind ikke brød sig om udsigten til at stå side ved side med Kjærsgaard. Derfor var Wind i første omgang ikke helt sikker på, om hun overhovedet ville træde frem i lyset (fra ca. 16.10 min., se også billedet nedenfor), men da hun normalt ikke har noget imod tv-kameraer, besluttede hun sig for alligevel at tage chancen – dog på sikker afstand af Pia Kjærsgaard, altså mellem det, man kunne kalde pult 3 og 4 (fra ca. 17.50 min., se også det andet billede nedenfor), mens DF-formanden stod ved pult 2. Kort efter blev Wind imidlertid enig med sig selv om, at det nok trods alt var for risikabelt, så hun endte med at stille sig ved pult 4 (fra ca. 26 min., se også det tredje billede nedenfor), hvor intet ondt kunne overgå hende – altså ud over at måtte høre på Pia Kjærsgaards retorik.

Omnial udtrykker stor forståelse for Marlene Winds ageren og undrer sig over, hvordan Clement Kjersgaard overhovedet kunne finde på at bringe den fine dame i så ubehagelig en situation? Han kunne jo bare have placeret hende ovre på den anden langside ved Mette Frederiksen og Johanne Schmidt-Nielsen. Jeg er sikker på, at hun ville have følt sig langt mere tryg i det gode selskab der. Hvad tænkte du egentlig på, Clement?

Skal jeg, eller skal jeg ikke? Hun ser sgu farlig ud, hende Pia Kjærsgaard.

Marlene Wind holder den anbefalede sikkerhedsafstand til Pia Kjærsgaard.

... Men det er altid godt at være på den sikre side.


Kommentarer

 1. Marlene Wind er et gyseligt kvindemenneske, men dog mere på rene med hvad alle EU-domstolens aktivistiske domme har for den Danske udlændingepolitik end Søren Pind er:

  http://sorenpind.blogs.berlingske.dk/2011/03/21/nioghalvtredsindstyvende-del-aka-dansk-udl%25c3%25a6ndingepolitik-star-fast/

  Det er selvfølgelig ynkeligt at hr. Pind er blevet banket på plads, og nu ikke tør tage et opgør med EU-domstolen, men så kunne han da i det være en smule ærlig omkring det, istedet for denne udenoms-snak om at domstolens kendelser (indtil nu) ‘kun’ betyder 900 ekstra familiesammenføringer. Jeg tror faktisk at organisationen ‘ægteskab uden grænser’ har betegnet at hvis alle de restriktioner på familiesammenføreinger bortfaldt, så ville det cirka betyde 1.000 ekstra familiesammneføringer om året.

 2. Pia Kjærsgaard er var/ nok ganske ligeglad hvilken stilling denne EU/fantast
  valgte at indtage under denne debat.
  Studieværten er så interesseret i sine egne foldenhænder med kuglepennen
  stikkende ud,og promovere socialistisk tankegods,at han efterhånden virker
  en smule latterlig!
  Men en ting har han da fundet ud af,-at afbryde personer hvis disse ikke er
  comme il faut hos denne prædikant.!
  30´marts 2011
  bernadotte


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: