Posted by: JanChris | 01/03/2011

Berlingskes USA-korrespondent beundrer Che Guevara

I dag i Deadline 17.00 var der et interview (fra 8.10 min.) med David Trads, tidligere chefredaktør på Information og Nyhedsavisen, og desuden med en fortid som socialdemokratisk folketingskandidat. Efter Nyhedsavisens deroute lykkedes det ham på forunderlig vis at blive ansat af sin partifælle, Lisbeth Knudsen, på Berlingske Tidende, selvom han halvandet år forinden havde kritiseret koncernens ejer, Mecom Group, skarpt. Senere er han endda blevet forfremmet til sin nuværende stilling som avisens USA-korrespondent. Det er dog tvivlsomt, om Trads havde fået det job, hvis Knudsen på daværende tidspunkt havde været klar over, hvad Omnial kort efter kunne afsløre, han tidligere havde sagt om hende, dengang hun var chefredaktør på Aktuelt.

Hvorom alting er, blev Trads altså i dag interviewet i Deadline som repræsentant for den angiveligt så højborgerlige avis, Berlingske. Derfor virkede det også en smule besynderligt, at man i baggrunden, på en (kamin-)hylde, kunne se et billede af den kommunistiske revolutionshelt og – vil nogle kritikere sige – massemorder, Che Guevara. 

Med ovenstående in mente vil Omnial ikke blive overrasket, hvis en USA-korrespondent fra Information eller Politiken i den nærmeste fremtid toner frem på skærmen med et billede af eksempelvis general Franco som kulisse. Det kan kun være et spørgsmål om tid.


Responses

  1. Berlingske Tidende er en parodi på en borgerlig avis. Men den tjener sit formål for DR og TV2 ved, at man ved at interviewe kommentatorere fra sprøjten i Pilestræde kan hævde, at man skam deler sol og vind lige mellem folk fra ‘røde’ og ‘blå’ medier.

  2. Jeg er helt enig, og jeg tror aldrig, jeg vænner mig til, at Lisbeth Knudsen skal spille defensor for det borgerlige Danmark.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: