Posted by: JanChris | 20/09/2010

Tøger Seidenfaden gik igen verbalt amok på B.T. i “Presselogen” på TV2 News

I gårsdagens udgave af Presselogen på TV2 News blev Thorning-Schmidt/Stephen Kinnocks skattesag endnu engang debatteret blandt de indbudte gæster. Politikens chefredaktør, Tøger Seidenfaden, var som forventet meget stolt over, at han fik ret i sin forudsigelse om, at det sossesolidariske ægtepar ville klare frisag, og han benyttede lejligheden til at lancere endnu et frontalangreb på B.T. for avisens løgnagtige, injurierende og manipulerende form for journalistik, mens han blev mere og mere rød i hovedet af raseri. B.T.’s chefredaktør, Peter Brüchmann, svarede igen ved at sige Seidenfadens taletidskort var opbrugt. Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, konfronterede for sit vedkommende det almægtige orakel fra Rådhuspladsen med ordene: Du er ikke journalist, du er politiker.

Noget af det mest interessante ved udsendelsen var, at både Madsen, Brüchmann og kanalchef for TV2 News, Mikkel Hertz, svarede ja til spørgsmålet om, hvorvidt de var interesserede i at grave videre i skattesagen. Præmisserne for- og detaljerne i afgørelsen er som bekendt stadig ukendte, da Helle Thorning-Schmidt, i modsætning til, hvad hun tidligere har lovet, ikke vil offentliggøre kendelsen i sin fulde længde.

Presselogen kan ses ved at klikke her. Hvis man vil hente udsendelsen ned på sin harddisk, kan man gøre det ved hjælp af programmet Orbit Downloader.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: