Posted by: JanChris | 07/08/2010

Fair SOS: Støt Stephen!

Alle politisk interesserede danskere kender de meget omtalte skatte-, velfærds- og vækstpakker fra Socialdemokraterne og SF: Fair Forandring og Fair Løsning. Vigtigheden af Danmarks fremtid blegner imidlertid i sammenligning med de pinsler, ægteparret Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock udsættes for i disse dage, og Omnial har derfor ladet sit ædle hjerte – ja, jeg er god nok på bunden – løbe af med sig og udsender nu et FAIR SOS: Støt Stephen!

Støtteindsamlingen er påbegyndt i dybeste medfølelse med det sossesolidariske ægtepar, der allerede nu har lidt et stort økonomisk tab på grund af B.T. og konsorters helt uanstændige artikler. Bl.a. har Kinnock indbetalt 250.000 kr. til Skat – frivilligt, forståes – og der tales også om, at han nu skal registreres som medejer af parrets hus i København Ø, hvilket helt tilfældigt ikke har været tilfældet hidtil. Også denne manøvre kan koste parret penge, ligesom der er en risiko for, at han tillige vil blive beskattet af sine eventuelle biindtægter fra sin tid hos British Council i Skt. Petersborg. Det kan heller ikke udelukkes, at der vanker en stor skattebøde, hvis Kinnock kendes skyldig i skatteunddragelse – justitsmord er som bekendt set før – ligesom Thorning-Schmidt måske kan få ørerne i maskinen, hvis hun mod forventning straffes for sit helt igennem utilsigtede sløseri med, hvor ofte hendes mand er i Danmark.

Disse mareridtsscenarier bliver forhåbentlig og formentlig ikke til virkelighed, men hvorom alting er, har det i forvejen økonomisk trængte ægtepar, med den drastiske indtægtsnedgang in mente, hårdt brug for en hjælpende hånd fra alle danskere med et hjerte i livet. Man skal også tænke på, at den ældste datter snart skal begynde på privatskole og, at Thorning-Schmidts tøjbudget under alle omstændigheder lægger beslag på en stor del af rådighedsbeløbet. Det allerværste er dog, at Kinnocks forældre, Neil og Glenys, de gamle gniere, ikke vil rykke ud med et forskud på arven, selvom de efter sigende er noget rigere end de kulminearbejdere, Neil er efterkommer af.

Stephen og Helle har derfor desperat brug for jeres hjælp. Pengene kan afleveres personligt på privatadressen, Kuhlausgade 40 i København Ø, hvor Stephen er at træffe tre nætter hver uge 33 uger om året hver weekend fra fredag, nogle gange torsdag, til mandag året rundt og på nogle fridage – dog mindre end 180 dage om året. Man kan også møde ham i Super Best på Østerbrogade, hvor han handler ind hver weekend.

Alternativt kan pengene overføres til hans schweiziske bankkonto på kontonr: 5233-52335233523352335233

Der er også mulighed for at give et beløb til Socialdemokraterne, der i så fald har lovet at pengene vil indgå som et supplement til den i forvejen afsatte pulje til betaling af Kinnocks private revisor. Sosserne har bedt mig om at anbefale denne model særlig varmt, da det har vist sig, at revisor Frode Holm ikke mente 262,50 kr., men derimod 2625,0 kr., da han svarede på, hvor meget han skulle have i timen: Det havde vi ikke lige fantasi til at forestille os, men det betyder ikke så meget, for i sidste ende er det jo medlemmerne og skatteyderne, der betaler, udtaler en medarbejder fra den socialdemokratiske afdeling for økonomisk kvalitet til Omnial. Han tilføjer, at en lille del af eventuelle donationer vil gå til indkøb af en ny lommeregner til det internationale ægtepar, men hvis der ikke kommer så mange penge ind, kan vi også godt nøjes med en stor kugleramme, for den skal sådan set bare kunne lægge én til af gangen, indtil den når til 52, lyder den kryptiske forklaring.

Den allerbedste løsning vil dog være at overføre pengene til Omnial – de nærmere detaljer kan ses i øverste højre hjørne af bloggen – så lover jeg lige så sikkert som amen i kirken og, at der kun var tale om sløseri, da Thorning-Schmidt gav forkerte oplysninger til Justitsministeriet, at jeg vil videresende beløbet til rette sted.


Responses

  1. Hæ hæ hæ.

  2. Very funny!

    Så vidt jeg er orienteret, skulle det være muligt at erhverve sig en ganske imponerende lommeregner i Tiger for 50 kr. Dette elektroniske stykke apparatur er tilmed kæmpestort, hvilket skulle minimerer ”risikoen” for sløseri hele året rundt (dog med undtagelse af alle weekender og ved indkøb af dagligvarer i Super Best på Østerbrogade). Hvis Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock har for travl med at udfylde blanketter, dokumenter og formularer til ”punkt og prikke”, kan de evt. sende Frode Holm ned i biksen, da han nok ligner en, der godt kunne have brug for at få sit vældige korpus stablet lodret i motionsøjemed.

  3. Ja, jeg vil også mene, Frode godt kunne løbe det ærinde for dem – ikke mindst med den timeløn.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: