Posted by: JanChris | 30/04/2010

Sådan undgår du indbrud og røveri i din bolig – med EU-garanti

Flere og flere danskere bliver i disse tider ofre for indbrud og røverier i deres huse, men nu er der omsider håb forude. Her følger den ultimative måde at sikre dig selv, din familie og dit indbo mod ubudne gæster, og metoden er oven i købet udviklet efter inspiration fra EU og det hæderkronede Schengen-samarbejde, som Danmark nu i ni år har haft den store glæde at være en del af.

Åbn alle døre, vinduer etc. i dit hus – også når du er på arbejde, i byen og ikke mindst på ferie.

Bed din nabo om at tjekke, at alt er, som det skal være, når vedkommende har tid og ikke er optaget af vigtigere gøremål.

Bed eventuelt også et par af dine venner, familiemedlemmer e.l. om at køre forbi din bolig, hvis de alligevel er i området.

Det kan selvfølgelig ikke helt udelukkes, at du alligevel får en negativ overraskelse, enten når du selv er hjemme, eller efter du har forladt din bolig, men det ændrer ikke det mindste ved, at enhver røver eller tyveknægt vil skælve i bukserne ved udsigten til at blive fanget i dette epokegørende kontrolsystems fintmaskede net.

Med ovenstående in mente kan der næppe herske tvivl om, at systemet også snart vil blive indført i en række andre lande i- og uden for EU, hvor indbrud og røverier dermed ligeledes stort set vil være en saga blot.


Kommentarer

 1. Efter at jeg lige har oplevet det selv undrer jeg mig naturligvis også over at verdens dyreste offentlige sektor ikke kan levere en politiindsats der tilnærmelsesvis matcher virkelighedens udfordringer!

  Så al mulig grund til sarkasme, mit beskedne bud kunne være:
  Betal din Schengen-skat med glæde!

 2. Må jeg tillade mig at spørge, hvad det er, du selv har oplevet?

 3. Det jeg har oplevet var ret banalt: Huset tømt for let omsættelig elektronik m.m. for et par uger siden, politiet flinke, næsten for meget, da jeg afleverede anmeldelsen et par dage senere spurgte en smilende betjent: Er der ellers noget nyt i sagen, du har vel ikke fanget gerningsmanden?

  Mere her:
  http://ing.dk/artikel/108390-burde-skydes-ved-daggry
  – hvor jeg forresten også har linket til din kommentar.

 4. Ja, det taler næsten for sig selv. Tak for at udbrede kendskabet til min blog.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: