Posted by: JanChris | 11/02/2010

Helle og Villys støtteparti er ikke kommufascislamistisk: Lad os sejle op ad Aaen med Asmaatikerne!

Jeg må indrømme, jeg godt kan forstå dem, der ikke bryder sig om Dansk Folkeparti. Det parti består af lutter skumle typer. Kristian Thulesen Dahl, f.eks., pønser helt klart på ét eller andet slemt, det kan jeg se i hans øjne. Søren Krarup og Jesper Langballe er også nogle suspekte gestalter, og man skal ikke lade sig narre af deres fremskredne alder. Pia Kjærsgaard behøver jeg vel slet ikke at nævne. Tænk på, hvordan hun mon behandler sine børnebørn? Søren Espersen er for sit vedkommende også noget af en lumskebuks. Jeg har engang læst i Politiken, at han nedstammer fra nogle aber, der levede for 4 mio. år siden, og hvis hjernemasse kun udgjorde en tredjedel af den menneskelige. Hmmm, ja, verden er i sandhed uretfærdig. Tænk, hvor forfordelt han må føle sig, når han sidder i Folketingssalen sammen med alle sine kollegaer fra de andre partier.

Heldigvis har vi bl.a. Enhedslisten til at kompensere for det moralske- og intellektuelle vakuum i Dansk Folkeparti. Her er der virkelig tale om lutter hædersmænd og –kvinder. Hvem kan f.eks. med ligeså stor troværdighed som Frank Aaen påstå, at det går så ganske forfærdeligt i Danmark? Jeg mener, hvis man er nødt til at gå i den slags tøj, han har på, må der vel være noget om snakken? Konkurrere med Keld Albrechtsen kan han dog ikke. Hvad er der i øvrigt blevet af ham? Jeg savner dig, Keld!

Før mine tanker fortaber sig i islandske sweatere og andre eksempler på den til enhver tid fremherskende tøjmode, vil jeg godt dvæle lidt ved Frank Aaens personlige integritet. Mit bysbarn hører til de politikere, der er dybt forargede over det meget omtalte læk til TV2 om en hemmelig jægerkorps-mission i 2007. Jeg kan godt forstå Aaens indignation. Selv ville han med absolut sikkerhed aldrig lække noget som helst fortroligt materiale fra Udenrigspolitisk Nævn til pressen, ligesom hverken han eller nogen anden parti- eller meningsfælle på noget tidspunkt i de sidste 30-40 år kunne finde på at modarbejde Danmarks interesser, eller måske ligefrem samarbejde med fjenden.

Mens Frank Aaen altså stadigvæk er i fuld vigør, har det været med stor sorg, jeg i de seneste mange måneder – faktisk har det føltes som en evighed – næsten ikke har hørt noget til Astma Abdol-Hamid. Jeg er nemlig fanatisk Asmaatiker. Faktisk er det Astma, undskyld Asmaa, der har overbevist mig om, at det muslimske tørklæde i visse tilfælde kan være en god idé. Efter at have set-, jeg mener hørt, hende, var enhver tvivl forsvundet som ved et trylleslag. I det hele taget kan man kun have stor respekt for hende. I disse svineinfluenza-tider – nå, ja, i hvert fald ifølge medicinalindustrien – kan alle vel indse, at det er en god idé ikke at give andre mændesker hånden.

Også når det drejer sig om flerkoneri, er jeg, som mand, blevet overbevist af blot at se på-, jeg mener lytte til Astma. Jo, i visse tilfælde kan jeg godt forstå, det ville være hensigtsmæssigt med mere end én kone, og efter at have tænkt nærmere over det er jeg efterhånden også blevet tilhænger af de selvbestaltede islamiske domstole i f.eks. Voldsmose, Astma lovpriser i dagens udgave af Politiken. Tænk på de mange milliarder, man kunne spare, hvis folk løste alle deres konflikter selv, hvad enten de nu er blodige eller ej. Så havde vi hverken brug for politi, retsvæsen eller andre overflødige instanser, og da brandvæsenet heller ikke får lov til at komme ind i de selvstyrende områder i dag, er der næsten ingen grænser for besparelsespotentialet.

Jeg er så lidt uenig med Astma på andre områder, f.eks., når hun finder det legitimt at skyde danske soldater i Irak, men sådan er der så meget, og under alle omstændigheder findes der jo ingen politikere, man som vælger er 100% enig med.

Desværre genopstiller Astma ikke som folketingskandidat ved næste valg, og som det fremgår af dette indlæg, kan de fleste nok forstå, det var et hårdt slag for mig. En ulykke kommer dog sjældent alene, og det var med mindst lige så stor skuffelse, jeg blev informeret om, at heller ikke Per Jensen står på det hæderkronede partis liste over kandidater. Det troede han selv, han gjorde, indtil for et par dage siden, men vi ved nu, at sådan forholder tingene sig ikke. Hvis det er ledelsen – dem, der er lidt mere lige end andre, eller hvilken betegnelse, man nu bruger – der har bestemt det, kunne det godt hænge sammen med nogle udtalelser, Per Jensen kom med på sin egen blog for nogle dage siden om en anden- og noget mere kendt blogger, Kim Møller fra Uriasposten. Det er ham, der ødelagde en ellers helt igennem fredelig demonstration i Århus sidste lørdag ved gentagne gange at lade sig sparke- og kaste på af sagesløse hætteklædte unge i sort tøj. I den forbindelse røg der så nogle finker fra Per Jensens pande, i stil med: Jeg personligt ville ikke have nogen skrupler ved at gøre en ende på Kim Møllers klynkeri for bestandigt… Men aktiv dødshjælp er  desværre jo forbudt i Danmark. Her vil jeg benytte lejligheden til at bede om forståelse for Per Jensen. Som medlem af Enhedslisten og dermed de facto et godt menneske med en god og retfærdig sag bør han have længere snor end andre, der er kommet med lignende udtalelser. Specielt i det konkrete tilfælde, hvor Per Jensen taler om en dybt racistisk og fremmedfjendsk person, der tilmed har formastet sig til at fotografere demonstranter i Århus Midtby, er det på sin plads at vise en smule storsind.

Storsind er i det hele taget et ord, der passer som fod i hose til at beskrive Enhedslisten. Hvem husker ikke partiets enestående nuancerede syn på urolighederne i forbindelse med lukningen af det såkaldte Ungdomshus i slutningen af 2006. På den ene side udtrykte Enhedslisten forståelse for de stakkels unge mennesker, der helt uretmæssigt havde fået frataget et hus, de aldrig havde ejet, og derfor så sig nødsaget til at lade deres frustrationer komme til udtryk i form af brostens-, toilet-, flaskekast, bilafbrændinger o.l., og på den anden side tog partiet som en selvfølge afstand fra vold og hærværk. På samme måde har man ikke kunnet undgå at blive imponeret af, hvordan Enhedslisten både kan være et ægte demokratisk parti og samtidig støtte foreninger, der bruger det, den borgerlige presse kalder udemokratiske metoder, for at fremme deres budskaber. Måske hænger det sammen med, at der er et personsammenfald mellem Enhedslisten og nogle af disse foreninger, såsom Kirkeasyl og Antifascistisk Aktion (AFA), bl.a. personificeret ved Pelle Dragsted, der i dag er udenrigspolitisk sekretær for Enhedslisten. Personligt mener jeg ikke, man skal hænge sig så meget i småting. Nogle gange helliger målet som bekendt midlet, og i de konkrete sager kan der ikke herske nogen tvivl om, at det er tilfældet. Som min gamle engelsk-lærer altid sagde: Man er nødt til at være lidt ”large” engang imellem.

Jeg tror ikke på dem, der siger, at Enhedslisten er nødt til at lefle for venstre-ekstremisterne (jeg foretrækker de unge eller de autonome), fordi partiet med sine meget få vælgere ellers ikke ville nå op over spærregrænsen. Mit budskab er klart: Helle Thorning-Schmidt og Villy Søvndals støtteparti/parlamentariske grundlag er ikke et kommufascislamistisk parti; Ud med Dansk Folkeparti og lad os i stedet sejle op ad Aaen med Asmaatikerne.


Kommentarer

  1. Ha..ha..genialt formuleret, det fremtidens sprog for at undgå eu straffe-ramme aftale med op til to års fængsel for “racistiske” udtalelser om mindretal såsom enhetzlisten, i slam dyrkerne og ikke mindst de “unge” autonome eller de få voldsbølle fascister fra afa.
    De skal simpelthen skamroses! for deres idioti, så selv en tosse kan forstå de FOR gode!
    For de humorforladte tegnings skræmte muhammedaner eller deres fat-svage venner i div sammenfaldende volds fascistiske grupperinger på den ekstreme vensterfløj, vil ikke fatte ironien alligevel.
    Og de vil alligevel fortsætte med deres eneste argumenter vold og trusler.

    Måske vi kunne bruge “rollemodellen” ASSmaa som reklame for snot-klude eller model for affaldssækkens mangefoldige anvendelses muligheder eller foregangsbilled for forebyggende udklædning for beskyttelse af tilfælde af svine-pest…øh influenca eller tegneserie figur for børne venlige spøgelser eller……..noget må sækken vel kunne integreres til efter endt succe i Folketinget!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: