Posted by: JanChris | 13/12/2009

JP-kronikør: Bodega-Danmark med knald i låget hærger i blogosfæren

I programmet, Krause på tværs, hvor Niels Krause-Kjær som bekendt er vært, var Venstres Eyvind Vesselbo for nylig gæst. Den forsmåede Venstre-mand jamrede – immervæk på en ganske pæn måde – lidt over Dansk Folkeparti og fortalte endnu engang, som Omnial allerede skrev om i april i år, at der kommer lige så mange indvandrere – og tilmed fra de samme lande – til Danmark i dag, som før den nuværende regering kom til magten i 2001. Af én eller anden grund er den historie imidlertid ikke – som man ellers skulle formode med de sidste 10-15 års udlændingedebat in mente – forsidestof i stort set samtlige medier. En samlet alliance bestående af regeringspartierne, Dansk Folkeparti, oppositionen og medierne er enig om ikke at sige noget om den prekære sandhed. Ingen har noget at vinde ved at starte den diskussion.

Mit ærinde i dette indlæg er dog et andet. I udsendelsen medvirkede også forfatteren, Egon Clausen, der er tidligere vært på P1 og desuden i tre år har været fast kronikør i Jyllands-Posten. For dem, der ikke kender ham, kan jeg fortælle, at Clausen er en typisk selvgod, venstreorienteret debattør, der har meget ondt af muslimerne og samtidig hader højrefløjen af et godt hjerte. I stil med bl.a. afdøde Svend Auken, der også var kronikør i JP, er han hyperperfid. På en perfiditetsskala fra 1-10 ville jeg bedømme ham til 9 eller 9,5. 

Når kritikken går ud over ham selv eller ligesindede, er Clausen ikke desto mindre meget følsom, og i de seneste år har det været meget slemt, kunne han fortælle. De skyldige skal findes i blogosfæren, hvor Bodega-Danmark hærger, altså personer med knald i låget, der forurener debatten. Jeg synes, det er rigtig ubehageligt, jamrer Clausen videre. Bl.a. kan han ikke forstå, nogen kritiserer ham for at bo i Gentofte. Men, Egon Clausen, kunne det ikke være en valid pointe, at dit glansbillede af muslimer og det multikulturelle samfund hænger sammen med, at du aldrig selv har oplevet kulturberigelsen på egen krop?

Clausen mener, at den forfærdelige konsekvens af Bodega-Danmarks korstog er, at mange af hans meningsfæller ikke længere vil skrive i aviserne. Hvilken tragedie! Heldigvis har Clausen og co. stadig en sikker havn i form af Politiken og Information, hvor man kun taler grimt om dem, der virkelig har fortjent det.

Omnial vil i øvrigt for en god ordens skyld oplyse, at jeg aldrig har sat mine ben i en bodega. Om jeg har knald i låget og forurener debatten, vil jeg lade være op til andre at vurdere, men hvis nu Clausen ikke har sådan nogle som mig og 98-99% af de islam-/indvandringskritiske internetdebattører/bloggere i tankerne, ville det klæde ham at nuancere sine udtalelser, ikke mindst når man tager i betragtning, at venstrefløjen netop altid har kritiseret den anden side af det politiske spektrum her i landet for at være unuanceret.

Hør Egon Clausens kritik af Bodega-Danmark ved at klikke her.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: