Posted by: JanChris | 18/11/2009

De er skøre, de københavnere

Med en lettere omskrivning af et kendt citat fra Asterix kan man efter gårsdagens Kommunalvalg i landets største kommune konkludere: De er skøre, de københavnere. Måske er det bare mig, men jeg kan simpelthen ikke fatte – es geht nicht in meinen Kopf hinein – hvordan indbyggerne i landets hovedstad tilsammen kun har givet Venstre, De Konservative og Dansk Folkeparti 24,1% af stemmerne! Har det slet ikke gjort indtryk på vælgerne, at København i de seneste år har været plaget af en brutal og blodig bandekrig, voldsomme indvandreroptøjer i mange bydele, omfattende uroligheder i forbindelse med lukningen af Ungdomshuset og mange andre former for hensynsløs ødelæggelse fra venstreekstremistiske kredse, som det bl.a. var tilfældet i Hyskenstræde?

Ikke nok med det: Enhedslisten, det parti, der mere eller mindre åbenlyst støtter- og støttes af diverse grupper af de pågældende venstreekstremister, fik i går flere stemmer end alle borgerlige partier og har nu opbakning fra hver niende københavner! Som prikken over i’et kunne Enhedslistens Mikkel Warming, der i den forgangne valgperiode har været socialborgmester, i går på TV2 Lorry fortælle, at partiet var gået frem alle de steder, hvor konsekvenserne af bandekrigen havde kunnet mærkes særlig tydeligt!

Er københavnerne dumme, demokratiske analfabeter? Eller ligger de efter mange års indoktrinering på uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser og i foreningslivet under for politiske fordomme, der påbyder dem ikke at stemme på de racistiske og fremmedfjendske partier på højrefløjen? Svaret blæser i den stærke novembervind.

Tilbage står, at det er decideret chokerende og skræmmende, at landets største kommune i år 2009 er så rød/venstreorienteret, at de borgerlige end ikke i dag, hvor vi trods alt er i de indledende faser af omdannelsen af Danmark fra et mono- til et multikulturelt samfund, ikke engang er bare i nærheden af at være i nærheden af at kunne true venstrefløjen. Tænk på, hvordan det vil se ud om 10-20 år. Indvandrerne, der allerede udgør ca. en fjerdedel af Københavns indbyggere, vil få flere og flere børn, samtidig med, at de etniske danskere vil få færre. Da indvandrerne næsten udelukkende stemmer på venstrefløjspartier, kan alle tænke sig til, hvordan udviklingen, der vel at mærke er fuldstændig irreversibel, vil forløbe. Det er fand’me uhyggeligt, du.

Man kan sagtens argumentere for, at Venstre, De Konservative og Dansk Folkeparti selv bærer en stor del af ansvaret for de forfærdelige stemmetal: Partierne burde have opstillet mere kendte og karismatiske spidskandidater, men intet kan skygge for den kendsgerning, at en samlet tilslutning på 24,1% er mere end katastrofal.

Reklamer

Responses

 1. De erhvervsaktive, som kan tænke, de bor ikke i København, men udenfor.

  falkeøje

 2. En anden mulighed er, at det er indvandrerstemmerne der i højere og højere grad tjener til at hlve de rødes stemmeandel.

 3. Der spørges om københavnerne er dumme,ja
  helt sikkert! Desværre.
  bernadotte36
  23112009


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: