Posted by: JanChris | 22/10/2009

Kultursociolog: Offertankegang ansporet af politisk korrekt venstrefløj gør muslimer prædisponerede for raseriudbrud

Her til morgen har jeg optaget et par timer fra sendefladen på TV2 News, og der viste sig da også at være en enkelt godbid blandt alle overflødighederne.

I forbindelse med det grusomme overfald i går aftes på Abildgaard-skolen i Odense, hvor en 47-årig marokkansk-født lærer, der tillod sig at give hånd til en pige fra 3. klasse, og som følge deraf måtte tage imod bl.a. spytklatter, knytnæveslag i ansigtet, spark, slag med en halvanden meter-høj flagstang og bid i øret fra hendes 33-årige palæstinensisk-fødte far, interviewede nyhedskanalen kultursociolog, Mehmet Ümit Necef, fra Odense Universitet.

Mehmet Ümit Necef

Hans teori om, hvorfor faderen handlede, som han gjorde, fortjener en vis opmærksomhed. Ifølge Necef skyldes reaktionen formentlig, at det, man kunne kalde den politisk korrekte danske venstrefløj, i årevis har indprentet i hovederne på muslimske indvandrere, at deres problemer her i landet skyldes, at de er ofre for danskernes racisme og fremmedfjendskhed. Således prædisponerede for at nære hadske følelser over for det danske samfund, skal der ikke meget til, før visse nytilkomne eksploderer i vrede og raseri. I den konkrete episode fra Odense har det formentlig virket ekstra provokerende på den 33-årige far, at det (sandsynligvis) var en muslimsk lærer, der gav hans datter hånden.

Hør interviewet med Mehmet Ümit Necef ved at klikke her. (Lyden er optaget direkte fra fjernsynet, så den er ikke helt perfekt)

Opdatering: Den 33-årige far er nu blevet løsladt! Jeg synes, det er meget krænkende for retsbevidstheden, at man kan komme på fri fod et halvt døgn efter, man har begået et så bestialsk overfald. Det er faktisk en skandale af dimensioner og nok ikke ligefrem noget, der gør respekten for de danske myndigheder større i visse indvandrerkredse.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: