Posted by: JanChris | 21/10/2009

Den homoseksuelle præst skal stenes… men det har ikke noget med islam at gøre!

Det er næsten komisk, tragikomisk altså, at høre store dele af venstrefløjen og præsteskabet (der også er altovervejende venstreorienteret) bedyre, at det ikke har noget med islam at gøre, når præsten, Ulrich Vogel, er blevet jaget ud af sit sogn i den frygtede/berygtede bydel Tingbjerg.

Øh, nå, kan man kun sige. Hvordan kan det så være, at man på tv og i flere aviser specifikt har kunnet høre/læse citater fra nogle af de drenge/unge mænd, der er involverede i den uhyggelige sag, hvoraf det tydeligt fremgår, at hetzen mod Vogel skyldes hans homoseksualitet, og hvilken minoritetsreligion er det nu, der ikke bryder sig så forfærdelig meget om netop homoseksuelle? Følgende citat fra B.T. d. 16. oktober siger vist alt: Præsten er bøsse, han skal stenes. Stening er som bekendt én af de gudgivne straffeformer under den muslimske sharia-lovgivning, og søreme om ikke det også er netop den metode, man – i nogle tilfælde sammen med piskeslag – benytter til at straffe homoseksuelle i de muslimske lande, hvor man har indført den barbariske styreform. Men husk: Når de unge i Tingbjerg ønsker at gøre det samme, har det ikke noget med islam at gøre!

I øvrigt var domprovst ved Københavns Domkirke, Anders Gadegaard, i Deadline på DR2 i går sammen med Søren Pind, og Gadegaard er netop én af de præster, der nægter enhver sammenhæng mellem forfølgelsen af Vogel og islam. Hans begrundelse var nærmest grinagtig: Det er et rent socialt problem… (…) Muslimer har per definition respekt for det, de kalder skriftens folk. Det ligger i deres religion. Når man ser på – som Søren Pind også pointerede – hvordan kristne forfølges i Mellemøsten og Afrika, må man i så fald sige, at der er mange muslimer, der har misforstået deres religion.

Se debatten i Deadline ved at klikke her.


Kommentarer

 1. Civilserade människor måste bestämt en gång för alla komma tillrätta med tysta muslimer som verkar acceptera att religionen förföljer dem på nytt! Acceptera demokrati, fri- och rättigheter och kulturen eller försvinn! Islamisterna kan ge sig av NU direkt från Norden!!! Tolka “religionsfrihet” rätt!

 2. Tak for dit indlæg, som jeg er helt enig i. Det er dejligt også at have svenske læsere.

 3. Stening er ikke tilladt i islam. At man så gøre det i iran eller andre steder hvor man mener der er sharia lovgivning betyder ikke at det er rigtigt. Magthaverne i disse lande fejlfortolker netop denne straf. Du kan ikke finde et eneste sætning der siger at man skal stene i koranen.

  Til gengæld kan man finde stening som straf i BIBLEN , se 5 mosebog 22, 21.

  • Sikke et oplysende indslag 🙂

   Jeg er sikker på, at Jan Chris også snart takker dig for dit indlæg 😉

 4. .

  v18 Hvis en mand har en genstridig og trodsig søn, der ikke vil adlyde sin far og mor og heller ikke vil rette sig efter dem, selv om de straffer ham, v19 skal hans far og mor gribe ham og føre ham til byens ældste i byporten. v20 De skal sige til de ældste: »Vores søn her er genstridig og trodsig, han vil ikke adlyde os, han er en frådser og dranker.« v21 Alle mændene i hans by skal så stene ham til døde. Du skal udrydde det onde af din midte. Hele Israel skal høre om det og blive bange.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: