Posted by: JanChris | 20/10/2009

Islamiseringen skrider planmæssigt frem, og ingen kan eller vil stoppe den

Medier som Berlingske Tidende og TV2 har i de seneste dage i artikler og tv-indslag på beundringsværdig-, og ikke mindst modig vis, dokumenteret, at islamiseringen af Danmark skrider meget planmæssigt frem. Flere og flere områder i Danmark, herunder Nørrebro, Gellerup-parken, Voldsmose og Tingbjerg, for bare at nævne nogle få, er i dag nærmest at betegne som tilhørende Dar al-Islam (islams hus). Kristne præster og helt almindelige vantro danskere stenes, bankes, chikaneres, trues og, ja, ryges, enten til tavshed eller helt ud af deres boligkvarterer. I går kunne TV2 så fortælle, at ikke engang vagtfolk og hjemmehjælpere kan begive sig ind i de selvstyrende områder uden at skulle frygte for liv og lemmer. Det samme gælder som bekendt også for skumle faggrupper som brandmænd og ambulancereddere. Alt imens hverdagsracismen rettet mod danskere går sin vante gang, optrappes krigen mellem rockere og indvandrerbander, så den efterhånden er ved at brede sig til hele landet.

Situationen er katastrofal, og den vil kun blive værre. Landets statsminister er fuldstændig ligeglad og glimrer til stadighed ved sit fravær, mens justitsministeren de facto har givet op og nu har overladt det til befolkningen at finde de vise sten, der skal løse det uløselige og gøre en ende på det, man – med en eufemisme – kalder for bandekonflikten. Den nye politidirektør i København ynder for sit vedkommende at underholde offentligheden med historier om, hvor godt og trygt et sted, hovedstaden er, samtidig med, han opfordrer folk til at holde sig væk fra de betændte områder.

Det allermest deprimerende ved situationen er visheden om, at ligegyldigt, hvad der end måtte ske i Danmark i de kommende år af begivenheder relateret til det, man kunne kalde hverdags-islamiseringen, eller ligefrem terrorangreb, er det lige så sikkert som amen i kirken (det var måske ikke det bedste eksempel med de seneste dages udvikling in mente), at intet, absolut intet vil blive gjort fra politisk hold. Man vil blot påpege, at eventuelle problemer intet har med islam at gøre og, at man ikke skal skære alle muslimer over én kam. Den sidste påstand er rigtig, den første forkert, og det ved et stort flertal af de danske politikere selvfølgelig godt, men aldrig, aldrig vil de drage de nødvendige konsekvenser deraf og iværksætte de – for Danmark som land – livsnødvendige betalte repatrieringer. Hvad betyder Danmarks fortsatte eksistens som et demokratisk og frit land stillet op imod risikoen for at blive udstødt af de finere politiske- og samfundsmæssige kredse?

Opdatering: Hør Lars Løkke Rasmussen tale fra sit tirsdagspressemøde i dag om forfølgelsen af præsten i Tingbjerg og Jørn “Jønke” Nielsens påstand om, at bandekonflikten også er en del af den igangværende kulturkamp ved at klikke her.


Kommentarer

  1. DF og Danmark trænger kraftigt til ny konkurrence fra højre side af det værdipolitiske spektrum.

  2. Kun en væbnet modstandskamp kan standse dette.

    falkeøje


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: