Posted by: JanChris | 15/10/2009

Kurt Strand-quiz

Omnial er som bekendt diagnosticeret som værende lettere fatsvag. Det gælder heldigvis ikke for mine læsere. Derfor vil jeg nu bede om jeres hjælp til at tolke den monolog, Kurt Strand afsluttede gårsdagens Deadline-udsendelse med: Kan Strand godt lide Dansk Folkeparti, eller bryder han sig ikke om Pia Kjærsgaard og co? Afgiv din stemme i boksen nedenfor. Jeg ser frem til at få løst mysteriet. Hør Kurt Strand ved at klikke her.

Kurt Strand


Kommentarer

 1. Jeg ved ikke om det lige nøjagtig skulle være Kurt Strand der er den værste.. De fleste DR journalister slipper gerne noget anti-DF propaganda ud når lejligheden byder sig. Jes Stein Petersen der ellers ind imellem får gode karakterer hos højrebloggerne er også en af de slemme.

  Måske en ide at samle citater og lave en top ti liste? Men citater dækker heller ikke de hele. De kvindelige værter er mestre i at vise deres afsky og fordømmelse samt deres overvældende kærlighed til Obama, Al Gore, Bassim, bøsser, afviste irakere, osv. osv.

  I øvrigt opfatter jeg direkte DF bashing med navns nævnelse = med hentydninger der fordømmer nationalisme (+ andre ord der står for noget beslægtet) og andre signaler der giver udtryk for den samme holdning.

  Jeg foreslår at vi lægger demokratiet om:

  I stedet for kun at stemme på partier burde vi også kunne stemme på medier eller mediepersoner. Det ville sikker i sidste ende betyde mere.

 2. Glemte noget: De kvindelige værter er mestre i at vise deres afsky og fordømmelse samt deres overvældende kærlighed til Obama, Al Gore, Bassim, bøsser, afviste irakere, osv. osv. ved hjælp af stemmen og mimikken.

 3. Jeps. KS er pinlig her, fordi det er så tydeligt for dem med IQ over middel (immervæk cirka halvdelen af befolkningen!).

  MIn konklusion er at demokratiet ikke kan fungere med følelsesdominerede medier som TV, så længe vi ikke selv kan vælge hvad vi vil betale for. Det burde være ret oplagt, og få magthavere er reelt i tvivl om, at demokratiet twistes, men der er konsensus om det, selv hos DF.

  DFs opbakning til DR er et af de største svigt i nyere tid.

 4. Præcisering:
  konsensus om at acceptere det. De er bange for folkehavet.

 5. Lidt åndsvagt at spørge om Kurt Strand kan lide DF. Hvis han udviste den mindste sympati for DF var han ikke ansat i DDR.

 6. JensH, spørgsmålet er ikke alvorlig ment. Pointen er netop, at Kurt Strands antipati over for DF er åbenlys for enhver.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: