Posted by: JanChris | 14/10/2009

MF’er for Venstre: Pia Kjærsgaards politik er til at græde over

Venstres folketingsmedlem, Karsten Nonbo, er i offentligheden mest kendt for sine morsomme vitser om de nordjyske motorveje:  Hvad er definitionen på at være paranoid? Det er, hvis man kører på Hirtshals-motorvejen og tror, der ligger en bil bagved. Nonbo har også udmærket sig ved – som politibetjent og formand for regeringens Færdselssikkerhedskommission – at få en bøde for at køre 68 km/t inde i en by, hvor han kun måtte køre 50 km/t.

Nonbo

Hvorom alting er, var Nonbo i forgårs i TV2-Nyhederne kl. 22. Anledningen var, at Venstre har ansat en tidligere SE & Hør-journalist med det formål at få en nemmere adgang for Venstre-politikere til ugeblade og magasiner som f.eks. selvsamme Se & Hør, Bo Bedre og Psykologi. Nonbo lagde ikke skjul på, at den strategi ikke faldt i hans smag. Han havde ikke lyst til at vende mit indre ud af mig. Det gør jeg ikke, det har jeg aldrig gjort, og det kan jeg ikke få mig selv til. Det kunne Pia Kjærsgaard derimod for nylig i ovennævnte magasin, Psykologi, hvori hun bl.a. udtalte, at hun havde let til tårer. Konfronteret med den oplysning sagde Nonbo: Det tror da pokker med den politik, hun har, så er der jo nemt til at græde, ikke? Lyt selv ved at klikke her

Der skal selvfølgelig være plads til at lave sjov i den politiske verden – og alle andre steder for den sags skyld – og Nonbo er som nævnt kendt for at være lidt af en spøgefugl, men mon Pia Kjærsgaard og hendes partifæller også grinede, da de hørte det, og hvad med Venstre-toppen, der lægger stor vægt på at have et godt samarbejde med DF? Mit gæt er, at ingen af parterne syntes, det var særlig morsomt.


Kommentarer

  1. Var det ikke også denne Nonbo der for nyligt stod frem i TV og erklærede at den åndsvage knivlov var helt i orden?

    Er det ikke også denne Nonbo der altid er parat til at advokere for hårdere straffe?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: