Posted by: JanChris | 25/08/2009

Peter Norsk: DF-sindede vil have apartheid, forfølger muslimer og vil lade dem drukne

Det konservative hovedbestyrelsesmedlem, Peter Norsk, har, som de fleste nok ved, valgt at udfordre sin partiformand, Lene Espersen, ved et kampvalg i forbindelse med De Konservatives landsråd om to uger. Den opmærksomhedshigende Norsk opnår derved at blive centrum for mediernes blitzlys i et par uger, hvorefter han igen vil forsvinde derhen, hvor han retteligt hører hjemme: ud i den politiske glemsel.

Man kan dog ikke tage fra den skabsradikale professor i rummedicin, at han indeholder en vis underholdningsværdi. Læs selv nedenfor:

(…) Folketingskandidat i Hvidovre, Peter Norsk, sagde, at Dansk Folkeparti antaster den personlige frihed. Han kaldte det ophidsende og uantageligt, når ekstreme muslimer chikanerer og håner de danske jøder, men Dansk Folkeparti gør sig skyldig i det samme, sagde Peter Norsk. På samme måde er det også betænkeligt, når medlemmer af Dansk Folkeparti skærer alle muslimer over én kam og ønsker dem tilbage til muslimland. Det er ligeså uantageligt, sagde Peter Norsk til landsrådet, der kvitterede med klapsalver. (Vejle Amts Folkeblad, d. 25.10.04)

(…) De danske nationalisters holdning til det muslimske mindretal i Danmark befinder sig i dag på samme primitive stade, som mange hvides holdning til de sorte gjorde det i Sydstaterne i USA i 1950′erne. Der er principielt ingen forskel på det daværende ønske i sydstaterne i USA om at adskille befolkningen i sorte og hvide og på nutidens danske nationalisters opdeling af befolkningen i muslimer (dem) og ikke-muslimer (os).

Per Brogårds (daværende formand for Dansk Folkepartis Ungdom i Københavns Kommune) indlæg er groft diskriminerende og konfliktskabende. Prøv at indsætte ordet jøder i stedet for muslimer. Gør man det, skulle man tro, at det drejede sig om et avisindlæg fra 1930′ernes Tyskland. Hvad er det egentlig, som Per Brogård og hans ligesindede ønsker? Er det, at muslimerne deporteres? Er formålet med de fremmedfjendske indlæg at oppiske en stemning i befolkningen, så muslimerne bliver interneret i lejre med henblik på efterfølgende deportering? (Jyllands-Posten, d. 27.12.05)

Hvis der skal reddes tre mennesker, der er ved at drukne, op af vandet: en jøde, en kristen og en muslim, så ønsker Dansk Folkeparti kun at redde jøden og den kristne og vil lade muslimen drukne. (P1-debat, 31.10.06). Læs mere om denne udtalelse her.

Rettelse: Da artiklen blev offentliggjort, stod der i overskriften, at Peter Norsk har sagt, DF forfølger jøder. Der skulle selvfølgelig have stået muslimer, og fejlen er nu rettet. Jeg beklager.


Kommentarer

 1. Jeg tror ikke et øjeblik på, at Peter Norsk kan slå Lene Espersen på det Konservative landsråd, men det skal nu alligevel blive interessant at se hvor mange stemmer han rent faktisk får. Det vil give en god indikation af hvor stærkt hans rabiate anti-DF holdninger står i dette parti. Det er jo specielt de konservative som gennem de senere år har talt meget om såkaldt ‘borgerlig anstændighed’.

 2. Gaaaaab. Ubegavet og arrogant.

 3. JensH, nej selvfølgelig kan Peter Norsk ikke slå Lene Espersen, men han kan tiltrække sig mediernes opmærksomhed, få sine “15 minutes of fame” og lave lidt rav i gaden hos De Konservative.
  Der er ingen tvivl om, at der hos en del konservative findes en vis modstand mod samarbejdet med Dansk Folkeparti, men personligt tror jeg, Offersen/Norsk-segmentet er meget begrænset.
  I den forbindelse mener jeg, det er meget vigtigt at sprede budskabet om, hvad Norsk repræsenterer, for jeg tror kun, det er de færreste, der ved, hvor rabiat han i virkeligheden er.

 4. Vist meget godt at afluse partiet for de værste radikusse-loonier. Go go go, Peter Torsk!

 5. Peter Norsk har i øvrigt sagt, at der kun er to måder, han forlader De Konservative på: Den ene er, hvis han dør og den anden, hvis han bliver smidt ud af partiet. Lad os håbe på den sidste løsning.

 6. Er Peter Norsk mon ikke blot et af Jelveds små lam, der er rendt ind i den gale fold?

 7. @JanChris

  “I den forbindelse mener jeg, det er meget vigtigt at sprede budskabet om, hvad Norsk repræsenterer, for jeg tror kun, det er de færreste, der ved, hvor rabiat han i virkeligheden er.”

  Måske jeg kan hjælpe lidt der. Jeg har lige på Niels Krause Kjærs blog læst følgende indlæg fra Peter Norsk:

  “Jeg er naturligvis godt klar over, at det bliver meget svært, ja nærmest umuligt, at slå Lene Espersen. Dummere er jeg ikke, men med Naser Khaders integrationsudspil overhaler vi Dansk Folkeparti højre om. Jeg stiller op for at påvirke partiledelse og partimedlemmer til at vende tilbage til den konservative vej, som bør ligge et sted imellem de radikales og Venstres politik.”

  http://nielskrause.blogs.berlingske.dk/2009/08/25/konservative-tr%c3%a6ngsler/#comment-15743

  Men ellers har du fuldstændig ret. Norsk har fremkommet med ufatteligt mange rabiate udmeldinger, og specielt når det drejer sig om DF bliver han direkte hadsk.

 8. Tak for linket. Peter Norsks særlige konservative vej har han næsten helt eksklusivt for sig selv. Lad os håbe, han bliver ydmyget på Landsrådet.

 9. Ja, det ville være en sand fryd hvis denne skinhellige og selvfede “borgerlige anstændighed” fik sig et ordentligt rap over snuden.

 10. Der mangler Peter Norsks allerbedste udtalelser fra et læserbrev i Berlingske for 1½ måned siden, hvor han agiterede for opholdstilladelse til kirkeirakerne og sammenlignede det at sende dem tilbage med at sende jøder til nazityskland.

  Jeg stemmer på enhver idiot,der stiller op til HB mod Peter Torsk.

 11. Tak for henvisningen, Peter. Har du en præcis dato? Jeg var nede på biblioteket 15 min. før lukketid den anden dag, så jeg kunne ikke nå at lave en grundig søgning. Desuden har jeg sorteret indlysende selvfølgeligheder á la: “Jeg bryder mig ikke om det parti” (gæt selv hvilket) fra.

 12. Det kan godt være at Peter Norsks linie er lidt “radikal”, men det er typer som ham der er med til at gøre partiet ubodelig skade, ved at fjerne stort set alle konservative træk, således at ved partiets død, kan boet deles ligeligt mellem socialdemokrater (Internationale/Nationale) og de radikale.

  Det er lidt skræmmende at de mest konservative i dansk politik befinder sig i DF (Krarup/Langballe).

  Set i det lys er det naturligvis rart at se at der trods alt stadig er lidt vraggods tilbage i partiet, uanset om det kommer fra en tilløber (NK) så har det dog fået reminicenser af værdikamp tilbage på programmet, lad os håbe at det kan ruske lidt op i partiet så det kan komme ud af sin tornerosesøvn, som de har befundet sig i alt for længe…

 13. Peter Norsk : “Jeg stiller op for at påvirke partiledelse og partimedlemmer til at vende tilbage til den konservative vej, som bør ligge et sted imellem de radikales og Venstres politik.”

  Jeg er DF’er og ikke inde i det højere skoleridt hos de Konservative, men er det citat ikke lidt det samme som at sige at man (Peter Norsk) er gået fejl i byen ifht. partivalg?
  Jeg mener, midt imellem radikale og V, det er da Ny Alliance eller et andet liberalt tomrum.

 14. Norsk er kun konservativ i sin egen optik. Ud over ham selv og et par stykker til, er der vel ikke nogen, der i fulde alvor vil påstå, han repræsenterer den sande konservatisme.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: