Posted by: JanChris | 23/08/2009

Nørrebro eksploderer i ekstatiske taksigelser til det danske samfund

I går aftes og nat var der igen fest i gaderne på Nørrebro, med farverige begivenheder på programmet som politimavespark, brostenskastning og bilafbrænding. Hvis der var nogen, der havde været i tvivl før, er det nu slået fast med syvtommersøm, at indvandringen er en umådelig berigelse af Danmark. Aldrig tidligere er en så mangfoldig og eksotisk kulturel- og religiøs bølge skyllet ind over vort land. Hvor har indvandringen dog givet Danmark meget. Det står dog endnu uklart, hvad det var, der helt konkret fik de friske unge mennesker til at eksplodere i dette kollektive glædesudbrud, men meget tyder på, at de ressourcer i milliardstørrelse, Københavns Kommune til stadighed har bevilliget efter devisen: De, der opfører sig bedst og har det største fremtidspotentiale, skal have flest penge, er givet særdeles godt ud. Socialrådgiverne og gadearbejderne, herunder indvandrerkonsulenter af anden etnisk baggrund, har gjort et fremragende stykke arbejde. De mange hyggeaftener med pizzaspisning, computerspil og DVD-film på programmet og ikke mindst de jævnlige ferieture til både kolde og varme lande, har i sandhed haft den ønskede effekt. Efter at have modtaget den form for sanktioner fra det danske samfund suppleret med varme knus, rundkreds-samtaler og forsikringer om, at det ikke er jeres skyld, I er ofrene, var det kun et spørgsmål om tid, før de unge indvandrere ville falde til patten og udvise eksemplarisk opførsel.

For alle vi andre, der længe var noget kritiske, er der ikke andet at gøre end at bøje os i støvet og erkende, vi tog fejl. Derfor skal der også herfra lyde en stærk opfordring til københavnerne om for alt i verden at stemme på de samme politikere, der har haft ansvaret hidtil, ved det kommende kommunalvalg. Der er ikke tid til eksperimenter i landets hovedstad, men derimod behov for at fortsætte det succesfulde arbejde, der har været i gang de sidste 20-30 år.

Omnial vil også benytte lejligheden til at lykønske politiet. Hvis der er noget, indvandrere har respekt for, er det eftergivenhed og frygt for konfrontationer. Ja, faktisk er de så vilde med strategien, at de formelig eksploderer i ekstatiske taksigelser til det danske samfund, som tilfældet var i går aftes.

Som det desværre er kendetegnende for mange personer på højrefløjen, lider Omnial også af et lidt forvrænget virkelighedsbillede, der gør, at jeg ikke kan lade være med at tænke på penge i næsten enhver sammenhæng, således heller ikke i dette tilfælde. Jeg kom derfor til at tænke på, om man fra København Kommunes side ikke kunne sælge billetter til den slags show, der udspillede sig på Nørrebro i aftes og i nat? Det, der foregik, var under alle omstændigheder meget mere spændende end de dødssyge film, der var på tv i går.

Man må heller ikke glemme, at de ovennævnte begivenheder i dén grad er med til at sætte Danmark på verdenskortet. Takket være den moderne informationsstrøm kan de i sidste ende vise sig at have gjort meget mere for den danske turistindustri, end tusindvis af turistbrochurer og reklameblokke på alverdens tv-kanaler tilsammen. Også af den årsag er der al mulig grund til at glæde sig over de festlige optrin på Nørrebro.

Støt Omnial her.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: