Posted by: JanChris | 16/08/2009

Fogh vil forhandle med moderate nazister, undskyld talebanere

Endnu et lille indlæg om Anders Fogh: Som alle danskere ved, er den tidligere statsminister meget fleksibel i sine holdninger og gerninger. I Danmark var han kendt for sin kritik af Samarbejdspolitikken fra 1940-43 og sin uforbeholdne støtte til George W. Bush og dennes mantra: Vi forhandler ikke med terrorister.

Tingene ændrer sig imidlertid, og i dag kan man høre kamæleonkongen Fogh bedyre, at han vil forhandle med moderate talebanere! Det lyder jo virkelig perspektivrigt. Vil Fogh komme med et forslag om, hvilke områder, der skal have tilladelse til at indføre sharia-lovgivning og hvilke, der stadig må finde sig i at være underlagt menneskegivne regler?

Jeg kan heller ikke lade være med at tænke på, hvis Fogh havde været dansk statsminister under Besættelsen i stedet for Erik Scavenius. Ville han så også have forhandlet med moderate nazister? Ja, mon ikke han ville, hvis jeg kender den gode Fogh ret. 

Man må dog give Fogh, at hans hvalvendinger kan sørge for gode grin på selv de mest grå og regnfulde dage. F.eks. morede jeg mig kosteligt over nyheden om, at Fogh som nogle af sine første arbejdsopgaver som NATO-generalsekretær skal mødes med ambassadører fra 11 muslimske lande. Var der ikke ét eller andet med Fogh og muslimske ambassadører under Muhammed-krisen? Kunne man forestille sig, at Fogh nu er i færd med at føre ét af de krav ud i livet, Tyrkiet stillede for at støtte hans kandidatur? Under alle omstændigheder er Fogh en person, der er villig til at sælge sin egen bedstemor for at opnå sine mål.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: