Posted by: JanChris | 16/08/2009

Ekstra-Bladets “forvandling” er en and

Bloggene Zonka på Dansk og senere Kimporatoriet skriver i dag om Ekstra-Bladets forvandling til det bedre, der har medført, at avisen de seneste uger har skrevet om det sociale bedrageri, irakere bosiddende i Danmark udøver i stor stil. Mens de modtager forskellige former for sociale ydelser i Danmark, oftest førtidspension, er de samtidig i stand til at varetage lukrative erhverv som generaler, politikere etc. i deres hjemland. Man kan ikke være andet end imponeret over førtidspensionister, der øjensynligt kan være henholdsvis syge og meget friske på samme tid, men desværre rækker energien ikke til at informere de danske myndigheder om deres biindtægter.

Hvis man ser bort fra problematikken om indvandreres sociale bedrageri og de danske myndigheders grænseløse naivitet og slappe- eller ikke-eksisterende kontrol og vender tilbage til Ekstra-Bladets angivelige forvandling, var den desværre kun midlertidig og skyldtes, at Bent Falbert, én af avisens chefredaktører havde overtaget styringen i en periode. I dag er Ekstra-Bladet tilbage i sin normaltilstand: Den øverste chef, Poul Madsen, har således skrevet en leder, hvori han opfordrer Lars Løkke Rasmussen til at stoppe samarbejdet med Dansk Folkeparti. Ikke nok med det: Madsen jamrer også over Politiets unødigt voldsomme rydning af Brorsons Kirke på Nørrebro og stiller spørgsmålet: Hvor er den højt besungne danske anstændighed? Der må findes andre metoder end at tæve løs med knipler på demonstranter, der sidder ned, og tvangsdeportere demente og børn. Madsen fortsætter: Hvorfor har han ikke modet til at gennemføre en anstændig politik efter eget hoved uden om Pia? Han forsøger ikke engang. Først når det sker, tror vi ham.

Lyder det, som om Ekstra-Bladet har skiftet kurs? Nej, vel? Det lyder snarere som ekkoet af en selvgod politiker eller repræsentant for den yderste venstrefløj. Hvor ynkeligt kan det blive? Meld dig ind i et parti til venstre for midten, Poul Madsen, og lad folk, der har forstand på det og ikke lader deres følelser løbe af med sig, redigere Ekstra-Bladet.

Reklamer

Responses

  1. Lederen er til at brække sig over i selvgodhed, men enten fortsætter den linie bladet har lagt i de sidste par uger, eller også har man glemt at sætte bremsen i…

    Ihvertfald kan man idag læse om endnu en social bedrager, denne gang en Iraker bosiddende i Greve og ansat på Iraks ambassade i Bulgarien, samtidig med at han hævede førtidspension i Greve…

    Så måske har EB ikke helt skiftet kurs, men er ihvertfald skizofren for tiden 😉

  2. Poul Madsen appellerer klart til kvinderne, han er 100% blød mand, ala Berlingskes forrige Niels Lunde, som nu er på Politiken. Falbert er en rigtig mand, som Svend Ove Gade også var på sin måde.

    Der er aaaaaaaaaalt for meget østrogen i dansk presse, det er hovedproblemet i samfundet..


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: