Posted by: JanChris | 15/08/2009

De voksne vil ikke lege med Kamal Qureshi, så nu går han efter børnene

Den folkekære politiker, Kamal Oliver Qureshi fra SF – af fuldstændig uransalige årsager sat uden for indflydelse af sin egen partiledelse – har efter grundige overvejelser opfundet en ny strategi, der omsider skal give ham den status i den danske offentlighed, han så rigeligt har gjort sig fortjent til. I den sammenhæng er der grund til at rose Kamal for, at han omsider har indset, man skal hyle blandt de ulve, man er iblandt. Med andre ord har Kamal langt om længe fundet ud af, at han får mest ud af at lege med nogen på sin egen alder. Bedre sent end aldrig, mener Omnial uden den mindste antydning af sarkasme.

Hvad er det så Oliver, som han vist foretrækker at blive kaldt, har gang i for tiden? Jo, han har skrevet et bidrag til Dansk, danskere, danskest, en undervisningsbog til folkeskolens ældste klasser. Det skriver Venstres Karen Jespersen i indlægget, Politisk tendentiøse skolebøger, i gårsdagens udgave af Berlingske Tidende. Nedenfor kan man se det lille afsnit, der handler om Qureshi og hans syn på danskhed.

Qureshi

Ikke antydning af dokumentation, skriver Karen Jespersen. Hvabehar? Er det ikke nok, at Oliver siger det? Kan man forestille sig noget bedre sandhedsvidne? Nej, vel? Klik f.eks. på dette link og lad dig overbevise.


Kommentarer

 1. Tak OMNIAL for at trække den lille, løgnagtige mand frem.

  Han skal nemlig have projektørlyset rettet jævnligt på sig af en årsag – at han er uvederhæftig .

  Manden kan ganske enkelt ikke åbne munden uden det vælter ud med løgnehistorier om danerne !

  Selv har jeg efterhånden fået den opfattelse af ham, at han nok ikke kan gøre ved det.

  Han er hvad man tidligere benævnte som Lystløgner – og det er en sygelig tilstand.

  Måske er SF´erne klare over dette ?

 2. PS

  Det er også teknisk set en rigtig god hjemmeside du har her !

 3. Jeg er enig med dig i din beskrivelse af Kamal Qureshi. Jeg læste for øvrigt en kommentar et sted af én, der kendte ham: Han beskrev Qureshi som en person, der ikke kan kende forskel på rigtigt og forkert. Bloggeren Jarl Cordua skrev for sit vedkommende følgende om ham under sidste valgkamp i oktober 2007: (…) “Desværre slipper vi ikke for at skulle høre på den rædselsfuldt selvsmagende Kamal Qureshi. Jeg kender ingen i det politiske miljø, der kan holde ham ud. Qureshi fører sig nu frem med den pointe, at den tidligere chilenske flygtning Paula Larrain aldrig havde været folketingskandidat, hvis K’s asylregler havde været gældende i 1974. Tillykke til Qureshi for at føre sig frem i valgkampen med noget, der smager en smule af politisk substans, selvom at det er med lidt kontrafaktisk historieskrivning. Det er meget hvis og såfremt, hvad så? Men det er dog et fremskridt. Ved sidste valg skulle vi til ulidelighed høre på Qureshi flæbe over, at han havde fået en kindhest af en forbipasserende, mens han hængte valgplakater op. Der var tale om et anslag mod demokratiet, fik vi at vide. Såmænd. Der er så mange måder at komme i pressen på.”
  Det er i den forbindelse en kendt sag, at SF-ledelsen vil af med ham efter Oliver-affæren. Se også: http://www.kommunikationsforum.dk/jarl-cordua/blog/oliver-faerdig-i-sf.
  P.S: Tak for de pæne ord om min blog.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: