Posted by: JanChris | 15/03/2009

Derfor SKAL du stemme på Margrethe Vestager

Margrethe Vestager er personificeringen af den perfekte moderne politiker. Hun formulerer sig klart og tydeligt, så ingen kan være i tvivl om, hvilket politisk projekt, hun står i spidsen for. Journalisterne behøver ikke at spørge to, tre, fire, fem, seks, syv gange, for at få svar på deres spørgsmål. Nej, Vestager spytter sine budskaber ud som skidt fra en spædekalv. Hun virker ikke arrogant eller snobbet, hun bagtaler ikke kollegaer for åben skærm, og hun kunne ikke drømme om at tale ned til folk. Lyt selv til denne lille lydsekvens, jeg har klippet sammen: Best of Margrethe Vestager – og husk nu at stemme på hende ved næste valg: Hun har fortjent det… og hun har brug for det. (Til dem, der vil spole frem til den lidt mere morsomme del af lydklippet, så begynder den ved 5.47 min.)

Med ovenstående in mente, kan man ikke lade være med at spørge sig selv: Hvad sker der med den ellers så skarpe Hans Engell, når han er så hård ved Vestager? Hør, hvor langt ude i hampen, Engell er, i slutningen af lydklippet.

vestager

Reklamer

Responses

 1. Linket virker ikke.

 2. Er du sikker på det? Det virker på min computer, men prøv at højreklikke på linket og vælg derefter “Save As” (gem som).

 3. Folk gider ikke downloade en mp3. Enten smæk lyden i flash baseret wordpress plugin, eller læg lyden på youtube med et stationært billede.

 4. […] Omnial […]

 5. Noname, man kan jo også bare klikke på linket, så starter afspilningen automatisk. Det er kun, hvis man har en meget langsom internet-forbindelse, det kan være nødvendigt at downloade klippet først.
  Jeg har svært ved at se, hvorfor det skulle være så fantastisk at høre klippet på YouTube fremfor i Windows Media Player.
  I øvrigt downloader jeg da ofte musik i MP3-formatet, og i går downloadede jeg sågar et splinternyt interview med en tidligere engelsk fodboldmanager i samme format, så helt stenalderagtigt er det vel trods alt ikke…

 6. Mjo, det er altså lidt retro… Folk har vænnet sig til det praktiske ved en flashbaseret player. Det er væsenligt mere lækkert som læser af en blog. Se et eksempel på det her:

  http://dubqnp.dk/2008/12/20/oh-yeah-k%C3%B8benhavn-mp3/

  ps. hulemand! 😉

 7. Tjah, lyden hakker grimt på min PC (10/10 mbit forbindelse, Dual Core Intel processor, 4GB RAM)
  så jeg må nok også hellere downloade.

 8. Det var bedre – efter download spiller den perfekt.

 9. Margrethe Vestager taler næsten som Wahid Pedersen.
  Tager du afstand fra stening. Lad mig sige det helt klart, jeg går ikke ind for stening. Ja fint, men tager du afstand fra stening. Jeg går ikke ind for stening. Nåh hørte i det han går ikke ind for stening. ØHHH.
  Tog han afstand? MV ville sige ja.

 10. Virkelig sjove klip, jeg grinede overbærende. Sjældent har man hørt en partiformand klare sig så dårligt.

 11. Tak for kommentarerne. Som tidligere nævnt bruger jeg ikke så meget tid på bloggen, som jeg har gjort, så der kan godt gå lidt tid, inden jeg svarer.
  Det sjove ved Margrethe Vestager er, at hun fortsætter sin arrogante/snobbede stil uanset hvad. Jeg har for ganske nylig set hende på tv, hvor hun igen sukker, taler ned til folk etc. Enten har hun ingen ordentlig spindoktor, eller også ignorerer hun simpelthen vedkommendes råd. Det sidste kunne meget vel være tilfældet.

 12. Politik er for bønder..

  Hvorfor tror du ‘Landbrugspartiet’ Venstre og ‘Kom til kaffe med Pia’ vinder hver gang?

  De danske partier elsker amerikansk underholdning. ‘Det skal være farverigt og vi skal have de unge med’

  Fuck holdninger hvis det ikke sælger 😛

  /væk mig ikke – jeg vil bare genindføre gabestokken.

 13. go go go

 14. Så fik jeg endelig taget mig sammen til at lytte
  til Best of Margrethe Vestager på Omnial.
  Og jeg fik ret i hvad det egentlig vil sige at høre
  på denne dame!
  Ren udenomssnak fra start til slut!
  En enkelt gang med hysteri i stemmen,det var
  selvfølgelig da hun blev konfronteret af
  Pia Kjærsgaard vedr.valgforbund og dermed
  sælge radikal politik,lad mig kalde det basarsalg!
  Resultatatet kender vi.
  bernadotte36
  15112009

 15. Jeg kan godt forstå, det har kostet en del overvindelse at skulle lægge ører til et så langt lydklip med Margrethe Vestager. På den anden side er hun også lidt ufrivillig komisk, så helt slemt er det trods alt ikke.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: