Posted by: JanChris | 19/12/2008

“Nazier fik tæsk”, konkluderer journalist fra Ekstra-Bladet. Hvor ved hun det fra?

Man får næsten sympati med gerningsmændene, når man læser overskriften til denne lille artikel på Ekstra Bladets hjemmeside, og medfølelsen bliver ikke mindre, når man får at vide, at de forurettede er tre stærkt højreorienterede mænd, der oven i købet ikke vil melde overfaldet til politiet, formentlig fordi man i de kredse klarer den slags selv. Om gerningsmændene hedder det, at de var hætteklædte og i sort tøj. De slog med køller og andre slagvåben. Kalder man ikke sådan nogle typer for venstre-ekstremister, eller i det mindste autonome? Åbenbart ikke, og under alle omstændigheder må man forstå, at de pågældende måske nok er en lille smule voldelige, men, at det opvejes af, at vold de facto er mere retfærdig, mere nødvendig og gør mindre ondt, når den udføres af venstreorienterede mod personer på den modsatte side af det politiske spektrum.

Nu mangler vi bare at få at vide, hvorfra Ekstra Bladets journalist, Stine Bolther, ved, at ofrene for overfaldet er nazister? Dem er der heldigvis ikke mange af i Danmark, men de tre ovennævnte mænd gik måske rundt med hagekors-symboler på ærmerne eller hvad? Omnial, der som bekendt er en frygtet/berygtet konspirationsteoretiker, har en anden teori: Kunne det være, at frøken (fru) Bolther har en varm linje til overfaldsmændene eller andre personager i det autonome/venstre-ekstremistiske miljø, ligesom sin kollega, Sandy French, der for et par år siden, baseret på netop sådanne kilder, påstod, det national-konservative tidsskrift, Nomos, hed Nomus og var en forkortelse for No Muslims? Noget kunne tyde på det, eller er det bare en tilfældighed, at overskriften i Bolthers artikel ikke f.eks. lyder: Venstre-ekstremister i bestialsk overfald på politiske modstandere?

Støt Omnial her.

Reklamer

Responses

  1. De tre ofre blev jvf. BT, taget på fersk gerning i at konsumere den djævelske spise – i visse kredse refereret til som svin – da de stod og guffede helt åbenlyst i sig ved pølsevognen overfor Nyhavn.

    Således har det vel ligget lige til højrebenet for den knivskarpe journalist, at formode at der er tale om nazister.

  2. Jeg var også overrasket. Det lød som en nyhedstelegram direkte fra Monsun Medie. (modkraft)

  3. Bemærk også sprogbruget: ‘Nazier’, et udtryk der typisk anvendes af rødfascisterne.

    Det mangler bare at Stine Bolther begynder at bruge udtrykket ‘skinker‘ der også er populært i venstreekstremistiske kredse..

    Var fru Bolther ikke på et tidspunkt udsat for en joke fra nogle Nationale? Så kunne det jo være grunden til den tilsyneladende dybtsiddende identifikation med rødfascistern..

  4. Stine Bolther er nok en lille frelst totalitær mokke som misbruger sin magt. Uriasposten har dette på hende: http://www.uriasposten.net/?p=3628


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: