Posted by: JanChris | 17/12/2008

Det bliver godt nok spændende! Mon Lisbeth Knudsens tæskehold får Cavlingprisen?

Der skal meget til at chokere Omnial, der anser sig selv for at være et af bitre erfaringer formet menneske, men nyheden om, hvem de nominerede til årets Cavling-pris er, fik mig alligevel næsten til at falde ned ad stolen. Tænk sig, journalisterne bag Berlingske Tidendes afsløringer om Udlændingeservice/Udlændingestyrelsens mangelfulde vejledning i familiesammenførings-sager er blandt de fem kandidater til den prestigefyldte pris. Det ville jeg aldrig nogensinde have gættet. Ufatteligt, utroligt, ubegribeligt, uladsiggørligt, umuligt… Øh, ja, så er der vist ikke flere synonymer.

Ud over Berlingske Tidendes fædrelandskærlige oplysningsarbejde om mulighederne for at omgå national lovgivning, er den ærkeborgerlige avis også nomineret for sin dækning af den kuldsejlede politireform, men mærkelig nok ikke for sin kampagne mod Lars Løkke Rasmussen. Det er Omnial personligt lidt skuffet over, men okay, som de gode socialister de er i Cavling-komitéen, kan de jo ikke tillade sig kun at nominere repræsentanter for én avis.

I Berlingske Tidendes ledelse hersker der naturligt nok stolthed over, at avisens smædekampagner mod den borgerlige regering møder anerkendelse i de kollegiale rækker: De otte journalister, der er nominerede, bringer avisen ære, udtaler således chefredaktør (dem har de flere af) Christian Jensen. Omnial vil godt istemme hyldestkoret: Det gør de nemlig, de er en pryd for borgerligheden og det højreorienterede Danmark. Gid vi havde flere af deres støbning.

For en god ordens skyld vil Omnial lige nævne, at også Jyllands-Posten er nomineret for en artikelserie om nogle fæle kapitalister, mens to journalister fra Fyens Stiftstidende har fundet vej gennem nåleøjet ved at skrive om en psykisk syg mand. Endelig er manden bag en tv-dokumentar om, hvor dårligt store nordiske teleselskaber gebærder sig i u-landene, med i opløbet.

Omnial har via suspekte anonyme kilder, løse rygter og ondsindet sladder fundet ud af, at Cavling-komitéen, hvori bl.a. Deadline-værten, Kurt Strand, sidder, allerede tenderer kraftigt til én af kandidaterne. Desværre kan jeg ikke få at vide, hvem det drejer sig om, men Omnial har dog fået oplyst, at chancen for, netop dette projekt vinder, er 99,2%, mens de fire andre kandidater hver har 0,2% chance for at få det ultimative kollegiale skulderklap. Intet er altså afgjort, og Omnial og alle andre medieinteresserede danskere er derfor nødsaget til at vente i åndeløs spænding, indtil den store dag oprinder d. 9. januar næste år.

Støt Omnial her.

Reklamer

Responses

 1. OK, du regner med kampagnen mod udlændingestyrelsen. Hvilke odds giver du hvis jeg tager alle de andre? Vi kunne lade valutaen være øl eller snaps, eller måske ligefrem flæskesvær 🙂

 2. Jeg vil vædde næsten hvad som helst på, at journalisterne bag kampagnen mod udlændingepolitikken vinder. Nu har venstrefløjen kæmpet i syv år for at udhule denne menneskefjendske lovgivning, og jeg tror sågar, de pågældende journalister ville få Cavling-prisen for de sidste 10 år, hvis der fandtes en sådan. Jeg vil lade dig bestemme, hvad vi skal vædde om, da det jo bliver dig, der skal finde pengepungen frem d. 10 januar.

 3. de har fortjent at få et par priser i nakken…
  Alle 15 kg.

  [dette skal på ingen måde tolket som opfordring til vold imod journalister eller som støtte til brugen af vold som politisk instrument. Dette overlades alene til venstrefløjen.]

 4. Cavling-prisen er gået hen og blevet ligeså værdiløs og latterlig som Nobels fredspris er blevet det, efter Arafat modtog den.
  Hvis jeg var en redelig journalist, ville jeg skamme mig over at modtage dette politiske korrekte makværk af en pris.
  Derfor fortjener das Frau DDR Knudsen ubetinget denne hade-pris!
  Syndt er det dog for de cavlinge pris-modtager, der har lavet objektiv og ordentligt journalistik, at de nu skal være i samme bås som den amatøragtige ukvalificerede partibogs job-rytter som das Frau-cavling DDR enfoldige Knudsen.
  Kan jeg være med i væddemålet om, at das Frau DDR Knudsen får smidt en af sine utallige deller ind og vinder!!! prisen, for det cavlinge-prisen efterhånden står for: den mest socialistiske vælte Regeringen manipulerende og usande politiske korrekte vammel journalistik…

 5. For min skyld kan du sagtens være med Li, men spørgsmålet er, om Kimpo tør tage risikoen? Omvendt kan man sige, at gevinsten for ham i givet fald også bliver så meget desto større.

 6. Jeg skal altså have odds 3 til 1. Med JanChris 3 flasker snaps mod en. Med li 3 poser flæskesvær mod 1.

 7. Det er lidt billigere at tabe, når det er flæskesvær, der står på spil, men okay, jeg skylder dig også noget i forvejen, så du får tre flasker snaps fra mig, hvis smædekampagnen mod udlændingepolitikken ikke vinder.

 8. Det en aftale Kimpo. Jeg elsker flæskesvær ,så jeg glæder mig 🙂

 9. OK, vi får se 🙂

 10. […] blandt dette må være stedet til at prale med atter et vundet væddemål på Omnial over JanChris og li. Flæskesvær med snaps til, det skal smage godt […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: