Posted by: JanChris | 13/12/2008

Venstres infiltration af Socialdemokraterne godt undervejs, men den kan blive endnu bedre

I stil med Morten Løkkegaard gør Omnial som bekendt også lidt i konspirationsteorier, og én af de mere sandsynlige af slagsen går ud på, at Venstre har betalt en række nuværende og tidligere politikere for at melde sig ind hos ærkefjenderne fra Socialdemokraterne med henblik på at æde partiet op indefra og dermed gøre det nemmere for de borgerlige at beholde magten. Det er klogt tænkt af det luskede/lumske makkerpar, Hjort Frederiksen og Fogh Rasmussen, der har formået at placere en herlig blanding af kommunister, autonome, halvislamister, politiske tågehorn og rendyrkede vælgerafskrækkelsesinstrumenter i det hæderkronede gamle arbejderparti. Her tænkes, ud over Pernille Rosenkrantz-Theil, på bl.a. Rushy Rashid Højbjerg, Mimi Jakobsen, Peter Duetoft og ikke mindst Bodil Kornbek. Formentlig kan Hjort Frederiksen og Fogh Rasmussen ligesom denne beskedne blogger, der af natur er skeptisk anlagt og på ingen måde forfalder til utidige anfald af eufori, næsten ikke fatte deres held, for ikke alene byder Socialdemokraterne infiltratorerne velkommen, de opfordrer sågar – i skikkelse af ingen ringere end partiformand, Helle Thorning-Schmidt, (er hun mon også købt af Venstre?) – flere af dem til at blive Folketingskandidater for partiet! Desværre lykkedes det ikke for halvislamisten, Rushy Rashid Højbjerg, men denne blogs ubestridte yndling blandt kvinderne, Bodil Kornbek, havde heldigvis mere held i sprøjten, og der er berettiget håb om, at det samme bliver tilfældet for Pernille Rosenkrantz-Theil.

Ud over, at jeg godt vil lykønske Venstre-toppen med det arbejde, den allerede har gjort for at infiltrere Socialdemokraterne, vil jeg ikke undlade også at komme med et par forslag til, hvem man ellers kunne forsøge at smugle ind i fjendens lejr:

Kamal Qureshi: Den ikke sygeligt offentlighedssky, Qureshi, der har åbenbaret store og alsidige evner i det snart forgangne år – ikke kun i den politiske verden – er af fuldstændig uforståelige årsager blevet temmelig upopulær hos SF’s ledelse. Mon ikke, han vil tage imod opfordringen om i stedet at forsøge sig hos Socialdemokraterne, hvis betingelserne er gode? Man kunne f.eks. tilbyde ham en herskabslejlighed, dog skal der i givet fald være tale om en ejerlejlighed, ellers kan der opstå problemer. Vil Thorning-Schmidt og co. mod forventning ikke kendes ved Kamal, kan han evt. prøve lykken igen under et andet navn. Oliver f.eks.

Asmaa Abdol-Hamid: Astma ville helt sikkert blive et kæmpehit blandt de socialdemokratiske vælgere, men først og fremmest er hun interessant for Socialdemokraterne af pekuniære grunde. Det hæderkronede parti fattes nemlig penge, og med Astma i stalden er der næppe tvivl om, at det inden længe vil strømme ind med finansielle midler fra især Saudi Arabien til A-Kassen.

Der er altså endnu meget arbejde at gøre for Hjort Frederiksen og Fogh, som Omnial dog her midt i al rosen ikke vil undlade også at kritisere: Hvorfor lykkedes det jer ikke at hverve Jørgen Poulsen?

Støt Omnial ved at klikke her.


Kommentarer

  1. Ha ha ha.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: