Posted by: JanChris | 08/12/2008

Fik en 12-årig københavnsk pige håret klippet af i islams navn?

Apropos afetnificering af nyheder, kunne jeg heller ikke undgå at tænke i de samme baner, da jeg faldt over en artikel med overskriften, Drenge klippede 12-årigs hår af, på nettet. Deri kan man læse, at: En 12-årig pige fik sig en ubehagelig overraskelse, da hun i eftermiddag stod af bussen på Dalgas Boulevard nær Roskildevej i København. Ved busstoppestedet blev hun overfald­et af tre brutale drenge, der slog hende og klippede noget af hendes hår af, oplyser politiet til Ritzaus Bureau. “Pigen var på vej hjem, og der var til­syneladende ikke foregået noget forud for overfaldet,” siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi. Politiet har ikke fundet frem til de brutale drenge, men er interesseret i at høre fra eventuelle vidner til episoden, der fandt sted kort efter kl. 17.

Hvor mange danske drenge er det nu lige, der gennembanker og klipper håret af tilfældige 12-årige piger? Kunne det mon tænkes, der er tale om muslimske drenge, som hjemmefra har lært, at deres trosfæller af det modsatte køn altid skal gå med tørklæde, når de forlader hjemmet, og hvis de ikke gør det, har man som dreng/mand både ret og pligt til at straffe dem?

Under alle omstændigheder kan man endnu engang undre sig over, at politiet ikke giver nogen beskrivelse af de tre brutale drenge, når de trods alt beder offentligheden om hjælp til at finde dem. Hvad kan det mon skyldes?

Opdatering: Jyllands-Posten skriver, at overfaldsmændene er tre større drenge af afrikansk afstamning (somaliere?). Ja, så kom vi det da lidt nærmere… Artiklen beskriver også lidt mere detaljeret, hvordan seancen foregik: Pigen har forklaret til Københavns Politi, at drengene slog ring om hende, hvor de begyndte at slå og mishandle hende. Én af dem klippede en stor del af hendes hår af med en medbragt saks (hvem render rundt med sådan en til daglig?). Derefter blev hun slået i maven og overhældt med noget hvidt klister. Det fremgår også, at drengene var så stolte over deres værk, at de valgte at forevige overfaldet på mobiltelefon. Derimod er der stadig ikke noget svar på spørgsmålet om, hvorvidt pigen også er muslim? Det er jeg dog temmelig sikker på.

En iransk kvinde får håret klippet af i islams navn. Var det den samme straf, en 12-årig pige blev udsat for i København i går?

En iransk kvinde får håret klippet af i islams navn. Var det den samme straf, en 12-årig pige blev udsat for i København i går?

 Se også: Bustur i Odense uden 30 gram stof.


Responses

 1. I Odense er en kendt imamsøn blevet dømt for (bl.a.) at klippe håret af en kvinde. Ifølge kvindens bistandsadvokat var formålet, at kvinden skulle iføre sig muslimsk tørklæde.

  http://www.bt.dk/article/20041209/KRIMI/112090273/1349

 2. Er din vinkling ikke lidt klodset?

  Her er jo netop tale om et håndgribeligt bevis på, at det multikulturelle helvede fungerer perfekt:

  * Hverken pigen eller nogen af bussens øvrige passager er blevet voldtaget, men har kunnet nyde en rolig tur igennem et fredfyldt vinterlandskab i Danmark.

  * Der er heller ingen forlydende om, at chaufføren er blevet truet med hverken tæsk eller vold, som jo ellers er kutyme.

  * Ligeledes er bussens øvrige passager helle ikke blevet truet eller overfaldet, hvilket jo også er lidt af et særsyn på de kanter.

  * Derudover er det værd at bemærke, at der hverken er blevet skudt på bussen eller nogen af dens passager. Set i lyset af den forgangne tids lidt uheldige ”skyden om sig med skarpt” må fraværet af skudofre betegnes som særdeles positivt.

  Så alt i alt en utrolig flot succeshistorie fra virkeligheden om den vellykkede integration i Danmark!

  ;0)

 3. Du har helt ret, jeg burde have set på episoden med helt andre øjne. Måske skulle jeg til at læse nogle flere svenske aviser, så jeg kan få et mere retvisende syn på det multikulturelle samfund og dets mange glæder.

 4. Glad for at jeg kan være behjælpelig!

  Når jeg nu alligevel er ved at gå bananas, har jeg et forslag til en brugbar vinklet:

  Alle muslimer elsker Danmark.

  Stik imod den gængse overbevisning elsker alle muslimer Danmark. Det oplevede en gruppe buspassager ved selvsyn på Dalgas Boulevard nær Roskildevej i København. Her havde gruppen af venligsindede dydige unge mænd nemlig opført sig helt normalt og hverken truet, voldtaget eller overfaldet bussens øvrige passager.

  Hvis det ikke var nok, så kunne buschaufføren dokumentere, at den rejsende gruppe unge mænd havde betalt for deres billetter og således bidraget til det Danske demokratiske samfund!

  Den chokerede buschauffør udtalte forbløffet, at betalingen altså ikke var sket i form af hverken dummeflade, slag eller spark men i den mere konventionelle Danske møntenhed – kroner og øre.

  Efter denne flotte opbakning til det Danske demokrati gik det imidlertid en anelse ned af bakke, da DF og partiets voldsparate vælgere havde presset gruppen indirekte til at overfalde en uskyldig pige.

  Imidlertid lever pigen til stadighed i bedste velgående, så politiet har ikke set det som en absolut nødvendighed at finde de demokratielskende voldsmænd.

  Og så stopper vi dagens kække bemærkninger herfra ;0)

 5. Aida: Arharhar! Tak for den glimrende satire!

 6. Ja, jeg må heller ikke glemme at rose dig, Aida: Meget morsomt, men alligevel tragisk, for der er jo alvor bag satiren – desværre.

 7. Mange tak!

  Anna, du havde et meget fint citat om sandheden (vist på Uriasposten), som jeg ikke nåede at få noteret. Vil du ikke være sød at gentage det?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: