Posted by: JanChris | 03/12/2008

Debatmøde kun for folk, der mestrer mundaflæsning – Men Politiken.tv er da sikkert også bedst uden lyd

Politiken har i flere dage reklameret med, at avisen i dag ville sende et debatmøde mellem finansminister, Lars Løkke Rasmussen, og Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, på sit eget Politiken.tv. Det lød jo egentlig ikke så tosset, men der er opstået to små problemer hen ad vejen: For det første skulle duellen begynde kl. 15.30, men desværre gik den først i gang ca. 16.50. At dømme efter livebillederne skyldtes forsinkelsen, at Lars Løkke ikke var mødt frem til tiden. Det andet lille problem var- og er, at man ikke kan høre nogen lyd fra hverken de to debattører eller ordstyrer, Peter Mogensen. Jeg kan selvfølgelig ikke helt udelukke, det er min computer, der er noget galt med, men da jeg uden problemer kan se og høre bl.a. TV2 News og DR Update anser jeg alligevel det scenario for at være temmelig usandsynligt. Måske er det dog også et helt bevidst træk fra arrangørernes side: Politiken.tv har simpelthen indset, at kanalen er bedst uden lyd. Hvis de ansvarlige så også fjernede billedet, ville det være helt perfekt.

debatmc3b8de


Kommentarer

  1. Hehe… Nu mangler vi bare, at DR lader sig inspirere af denne splinternye og avantgardistiske formidlingsform uden hverken lyd eller billede, hvor fortolkningen udelukkende er lagt i hænderne på publikum. Det kunne så være, at seerne for en gang skyld rent faktiskt ville blive klogere af at se ”nyhederne” på DR.

  2. Ja, som tingene er i dag, kommer man ofte til at savne pausefiskene fra gamle dage, eller simpelthen bare sort skærm.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: