Posted by: JanChris | 29/11/2008

Vælgerafskrækkelsesinstrumentet Kornbek ny Folketingskandidat for Socialdemokraterne – Peter Mogensen betakker sig

I en lille notits i dagens udgave af Jyllands-Posten kan man læse, at vælgerafskrækkelsesinstrumentet og skrigeskinken, Bodil Kornbek, er blevet valgt til ny Folketingskandidat for Socialdemokraterne i Greve. Den lokale kredsformand for partiet udtaler: Bodil er noget af det mest socialdemokratiske, man kan møde! Det var de nok et par stykker i Kristendemokraterne, der gerne ville have vidst, da de i 2005 valgte hende til partiets nye formand.

Af samme artikel i JP fremgår det desuden, at Peter Mogensen, som bekendt redaktionschef på Politiken og politisk kommentator på bl.a. TV2 News, også var på tale, men han valgte altså åbenbart at takke nej til tilbudet. Det kan ikke have været konkurrencen fra Kornbek, der var udslagsgivende for beslutningen – det skulle da lige være udsigten til at debattere med hende over flere omgange.


Kommentarer

  1. Ha ha. Nej, hverken Kristendemokraterne eller Socialdemokraterne i Greve har været alt for smarte. Hatten af for Mogensen for at have gennemskuet det. Eller for ikke at vælge en kreds, hvor det er vanskeligt at opnå valg.

  2. Jeg ved ikke om du har prøvet at være ramt af sindsyge kvindemenneskers vrede. Det er temmelig ulideligt, indtil man vænner sig til det. Peter Mogensens reaktion er naturlig. Kornbæk er en naturkatastrofe som lægger alt øde på sin vej 🙂

  3. Kimpo, jeg trækkes med en af slagsen, på min arbejdsplads, som udgangspunkt forsværger hun, da jeg konfronterede hende med synspunktet, at der kan findes kvindelige psykopater!
    Ydermere har hun så en kvinde som “leder”, der er rystende svag og inkompetent.
    Dette er så vilkårene, hvorefter jeg, efter ret mange års , loyal tjeneste, er ved at opgive og lade tingene sejle, med forøgede unødvendige udgifter til følge!
    Det “spændende” bliver så at se hvilke “manøvre” matriarkerne vil udføre for også at kaste ansvaret for “den nye” øknomiske “situation” fra sig!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: