Posted by: JanChris | 28/11/2008

“Skarp” Fogh erkender fejl – nu mangler han bare at få elefanten ud af glasbutikken

Ifølge dagens udgave af Ekstra-Bladet har Anders Fogh Rasmussen over for en snæver inderkreds i Venstre-toppen erkendt, det var en fejl at udnævne Birthe Rønn Hornbech til integrationsminister. Det er godt nok skarpt set af statsministeren – Omnial er meget, meget imponeret. Måske er han alligevel den store, lysende, politiske begavelse, mange iagttagere på- og uden for Christiansborg anser ham for at være.

Erkendelsen af problemet er som bekendt første skridt på vejen til at løse det, men Fogh mangler stadig lige den sidste del af processen. I det konkrete tilfælde kan man tale om, at han skal have hevet elefanten ud af glasbutikken, efter den har ødelagt stort set hele varesortimentet. Elefanten vil faktisk gerne selv ud, men den venter på et signal fra sin herre. Hvis det ikke snart kommer, er der en risiko for, at elefanten, under sin fortsatte tumlen rundt, ikke alene ødelægger glasbutikken totalt, men tillige får fundamentet under hele bygningen, der også er ejet af dens herre, til at krakelere. Nu er spørgsmålet så: Tør herren bede sin elefant om at gå ud af glasbutikken, eller er han så god ved dyr, at han sætter forholdet til elefanten højere end bygningens fortsatte beståen?

Reklamer

Responses

  1. Meget rammende beskrivelse, hvis man skulle have onde tanker om AFR kunne man forledes til at tro at han har trukket pinen så langt ud for at sikre sig at hvemsomhelst der efterfølger BRH måtte få en drømmestart… Alt er jo efterhånden bedre end BRH på den post! Dog er det svært at finde en som ville være god på posten hvad enten personen skulle komme fra Venstre eller Konservative…

  2. Jeg er ikke enig med dig. Søren Pind ville være en fantastisk integrations- eller rettere sagt assimilationsminister, men det ligger vist ikke lige i kortene, at han skulle få den post…
    Nej, Fogh vil ikke risikere at ødelægge sine chancer for at få en international toppost ved at at udnævne en mand som Pind. Så ville debatten om de racistiske og fremmedfjendske danskere blusse op igen, og det er ikke lige det, den rejseglade statsminister har brug for.

  3. Søren Pind ville være en fantastisk integrations- eller rettere sagt assimilationsminister, men det ligger vist ikke lige i kortene, at han skulle få den post…

    Han ville klart være den bedste til posten fra de to regeringspartier, men som du selv er inde på er det ret usandsynligt at han skulle få denne. Jeg skulle nok have kvalificeret mit udsang med og som har mulighed for at blive udnævnt.

  4. Jeg tror, vi er helt enige, når det kommer til stykket.

  5. Når nu ”elefanten er ude af sækken”, vil det være dybt utroværdigt, hvis AFR ikke handler asap. Det ville således være fint, hvis han lige gad afse 5 min. i sin travle kalender til at fixe sagen.

  6. Rønn Hornbech kan faktisk godt gå hen og blive Lars Løkkes hovedpine, for Fogh kan være væk allerede om få måneder og senest i begyndelsen af 2010.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: