Posted by: JanChris | 17/11/2008

Katrine Winkel Holm skifter til Jyllands-Posten, men Hedegaard følger ikke med

Den fyrede Groft Sagt-skribent, Lars Hedegaard, der i denne uge er I eksil på Jyllands-Posten, bliver ikke fastansat på avisen. Til gengæld har JP hentet en anden kommentator fra Berlingske Tidende, teologen Katrine Winkel Holm, der også er kendt for at være Søren Krarups datter. Hun udtaler til sin nye arbejdsgiver, at Berlingskes redaktionelle linje er blevet for socialdemokratisk og tantet, et synspunkt, hun vil uddybe i Jyllands-Posten i morgen. JP’s chefredaktør, Jørn Mikkelsen, siger om sin nye skribent: Katrine Winkel Holm er en ualmindeligt skarp og begavet skribent, som vi længe har haft et godt øje til. Vi glæder os til at præsentere hende for vore læsere.

Omnial er selvfølgelig ked af, at Jyllands-Posten ikke vil tilknytte Lars Hedegaard på permanent basis. Dermed er der næppe tvivl om, hans sidste mulighed for at blive ansat på en stor dansk avis er forpasset, men i det mindste kan man glæde sig over, at JP har fået Katrine Winkel Holm. Jeg havde håbet på, hun en dag ville blive Folketingskandidat, men under alle omstændigheder vil hun fremover fortsat være en gevinst for det borgerlige Danmark.


Kommentarer

  1. Ja, det er rigtigt ærgeligt, at Lars Hedegaard ikke også bliver fastansat, nu når talenløse Frau Knudsen skal gøre Berlinske til en Socialdemokratisk parti pamflet.

    Fremover få Berlingsk forbud, mod at befinde sig på min martrikel. Slut.

  2. Jeg synes nu også, Jyllands-Posten er blevet noget dårligere de seneste år, men jeg anerkender, at den har en klar borgerlig profil fra redaktionelt hold, og den er da i hvert fald bedre end Lisbeth Knudsens Berlingske Tidende.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: